Induksi Brazing Carbide Tipping ing Alat Baja Nglereni

Indikator Brazing Carbide Tipping ing Alat Alat Baja Motif Tujuan: Produsen alat pemotong CBN lan PCD utama pengin nambah produktivitas kanthi fokus panas ing wilayah sing sithik banget kanggo nyuda rasa panas lan nambah proses tipping karbida. Proses Brazing Induksi: Pelanggan nyedhiyakake awak baja segi telu, saben sisih ~ 16.5 mm (0.65 inci). Tipping karbida brazing induksi kudu ditindakake ing 3… Waca liyane