Induksi Brazing Carbide Tipping ing Alat Baja Nglereni

Induksi Brazing Carbide Tipping ing Alat Alat Baja

adil : 

Produsen alat pemotong CBN lan PCD utama pengin nambah produktivitas kanthi fokusIng panas on wilayah sing cilik bangetsupaya nyuda mundhut panas lan nambah tipping karbida proses.  

Proses Brazing Induksi: 

Pelanggan nyedhiyakake awak baja segitiga, saben sisih ~ 16.5 mm (0.65 inci). Ing tipping karbida brasil induksi kudu dilakoni ing segitiga sisi 3 mm (0.11 inci) ing pinggir. Zona pemanas awak baja alat kasebut dawane 43 mm (1.69 inci) OD x 25 mm (0.98 inci). Sistem pemanasan induksi DW-UHF-6kW-II digunakake nganti 1600 ° F (870 ° C) lan ngrampungake proses kasebut sajrone 8 detik. Koil sing dirancang khusus nglempakake panas ing zona tip karbida lan wektu siklus minimal.

Peralatan Baju Baju Induksi: 

Sistem pemanas induksi DW-UHF-6kW-II kanthi khusus Koil induksi piran digunakake kanggo cocog karo persyaratan proses.

Industry:Tools & Piranti