Karbida Gir Baja menyang Baja Baja Kanthi Pemanasan Induksi

Baja Karbida Baja menyang Baja Kanthi Tujuan Pemanasan Induksi Baja karbida menyang komponen baja DW-UHF-6kw Pasokan Daya Pemanasan Induksi koil koil frekuensi tinggi frekuensi Parameter Kunci Daya: 1.88 kW Suhu: Udakara 1500 ° F (815 ° C) Wektu: 14 detik Bahan Koil- 2 puteran heliks (ID 20 mm) 1 puteran planar (40 mm OD, Dhuwur 13 mm) Karbida- 13… Waca liyane