Induksi Coping Stainless Steel Tubing

Teknologi Induksi Rawing Stainless Steel Tubing Joints Technology

Tujuan kanggo uji coba aplikasi induksi iki yaiku kanggo Induksi Keluli tahan karat Induksi Brazing kanthi rata-rata supaya bisa diulang maneh.

Industri: Otomotif

Piranti:  Mesin tandur induksi DW-UHF-10KW

Wektu: 15 sec.

Bahan: Tetep Flux Ireng Silv

Suhu: 1472°F (800°C)

Daya: 8 kW

proses:

Rong tabung tahan karat ing ngendi gabung lan cincin aloi diselehake ing sendi. Flux ireng banjur ditrapake ing sendi supaya luwih apik proses induksi brazing. Potongan kerja diselehake ing jero kumparan helik sajrone 15 detik ing endi 8 kW daya pemanasan induksi ditrapake. Potongan kerjane nganti 1472°F (800°C) lan sukses dadi brasil. Peralatan pemanas induksi HLQ nyaranake kanggo aplikasi iki yaiku pemanas brazing induksi DW-UHF-10KW bebarengan karo pasokan listrik 10 kW.