pipo exchanger pemanasan tembaga otomotif induksi

Pipo exchanger tembaga otomotif induksi frekuensi dhuwur

Pabrikan peralatan kepengin entuk otomatisasi ing proses kurang ajar prabawa. Tujuane yaiku bisa ngindhari pipa exchanger pemanasan tembaga otomotif. Kita nindakake sawetara tes kanggo milih sing paling apik produk pemanasan induksi sing bisa cocog karo kebutuhane.

HLQ otomatis sistem kurang prabawa bisa digunakake kanggo proses tartamtu

Mesin tandur induksi DW-UHF-20KW

DW-UHF-20KW dilengkapi sistem pemanas induksi 20kw. Iki kuat solusi pemanasan induksi bisa diintegrasi kanthi sukses dadi garis produksi.

Peralatan: mesin brazing induksi DW-UHF-20KW

Wektu: 12 sec.

Bahan: pipa tembaga

proses:

Lengan robotic obah kanthi tliti gedhe lan ngidini kontrol lengkap ing proses kasebut. Dering aloi nyawiji lan kanthi becik narik kabeh sendi. Siji sendi lagi kurang ajar nganti 12 detik.