Induksi Brazing T Dibentuk Copper Tumpaga Tembaga

Induksi Frekuensi Dhuwur Coping T Dibentuk Copper Tape Tembaga

Tujuan:

Tes 1 - Induksi tabung tembaga berbentuk T-bentuk - 3 sendhi bebarengan
Tes 2 - Induksi tembaga sing kurang

Industri: HVAC

bahan: Umbi tembaga 6, 8, 10, 12 mm (015/64, 05/16, 025⁄64, 015⁄32inci. ); kekandelan: 1 mm (03/64 inci.)

Campuran: Dering Cu-P-Ag

TIP: Panggunaan dering wesi disaranake kanthi bedhil tangan sing dicekel.

Piranti: Mesin tandur induksi DW-UHF-20kw

Power:

Tes 1 (7-8kW)
Tes 2 (6.5-9.2kW)

wektu: 8 sèg.

Koil: biasa induksi pemanas induksi. Desain kumparan Custom bisa ditindakake kanthi panyuwunan.

Proses:

Kita sukses nganakake loro induksi brazing tes karo sawetara kumpulan tembaga. Kaping pisanan, cincin paduan Cu-P-Ag dipasang ing tabung tembaga sing luwih tipis. Ora perlu fluks tambahan. Pipa banjur didadekake siji kanthi tliti. Proses pambiakan induksi diwiwiti. Sawise ing induksi brazing rampung, loro conto diresep ing banyu adhem supaya bisa digawe adhem kanthi cepet. Jumlah fluks sing gedhe banget bisa dibersih.