Brazing Induksi

Description

Apa pratandha brazing?

Brazing Induksi yaiku proses gabung bahan sing nggunakake logam pengisi (lan biasane sawijining pelarut anti-oksidasi sing disebut fluks) kanggo nggabungake rong potongan logam sing cedhak tanpa nyawiji bahan dasar. Nanging, panas sing mbebayani ngilangi filler, sing banjur ditarik menyang bahan basa kanthi tindakan kapiler.

Mesin brazing induksi

Apa manfaate?

Petunjuk brazing bisa nggabungake pirang-pirang logam, malah ferrous kanggo non-ferrous. Brazing induksi persis lan cepet. Dadi mung ditemtokake panggonan sing panas, ninggalaké tlatah lan materi sing ora kena pengaruh. Jeblugan sing bener biyasane kuat, bocor-bukti lan tahan korosi. Padha uga apik banget, biasane ora mbutuhake penggilingan, grinding utawa finishing. Brazing induksi cocok kanggo nggabungake garis produksi.

Ngendi iku digunakake?

DaWei Induksi sistem brazing bisa digunakake kanggo meh kabeh tugas brazing. Saiki, sistem kita biasane digunakake ing industri elektro teknis kanggo nggawe komponen generator lan transfomer kaya bar, helai, dering, kabel lan SC-dering. Padha uga nggawe pipa bahan bakar lan komponen AC lan rem kanggo industri otomotif. Sektor aeronautika nggunakake induksi kanggo ngrewangi blades penggemar, blades kanggo casings, lan sistem bahan bakar lan hidrolik. Ing industri houseware sistem kita ngompres komponen kompresor, unsur pemanas lan faucets. Apa peralatan sing kasedhiya? Kita Solusi brazing induksi biasane kalebu sistem pemanasan Induksi Tangan DaWei.