Induksi Coping Stainless Steel Tubing

Teknologi Gabungan Tubing Stainless Steel Induksi Profesional Tujuane aplikasi tes brazing induksi iki yaiku kanggo Induksi Brazing Tubing Baja Baja Campuran kanthi rata-rata kanggo nambah pengulangan. Industri: Peralatan Otomotif: Mesin brazing induksi DW-UHF-10KW Wektu: 15 detik. Bahan: Tetep Suhu Flux Ireng Silv: 1472 ° F (800 ° C) Tenaga: Proses 8 kW: Rong tabung tahan karat ing endi… Waca liyane