Induksi Coping Coping menyang Proses Stainless Steel

Tembaga Brazing Induksi Frekuensi Dhuwur kanggo Teknologi Proses Baja Stainless Objektif tembaga brazing induksi iki dadi baja tahan karat nggunakake pasokan listrik pemanas induksi DW-UHF-40kw kanthi stasiun pemanas khusus Peralatan DW-UHF-40KW Induksi Pemanasan Energi Pasokan khusus Parameter Kunci Daya: 23.65 kW Suhu: Udakara 1300 ° F (704) ° C Wektu: 3.5 menit Bahan Cooper… Waca liyane