tembaga induksi rod lan tembaga

induksi batang tembaga lan kuningan induksi Tujuan Induksi Besi tembaga lan kuningan batang lan tali kanggo ngganti operasi obor. Proses obor saiki ngasilake kontaminan sing akeh banget ing majelis, lan mbutuhake rework ekstensif sawise operasi nyusoni. Peralatan DW-UHF-40KW mesin brazing induksi frekuensi tinggi Bahan bakar Koil konektor terbuka ujung terbuka • Kupon tembaga… Waca liyane

Induksi Copper Pegangan Genggem Kanggo Tube Baja

Induksi Copper Pegangan Genggem Kanggo Tube Baja

Tembaga Baja Genggam Induksi Kanggo Tabung Baja Tujuan Silinder tembaga, kabel tembaga, lan tabung baja kurang saka 20 detik nggunakake sistem pemanas induksi genggam DW-UHF-6KW-III. Peralatan DW-UHF-6KW-III sistem pemanas induksi genggem Tes 1 Bahan • Silinder tembaga menyang kawat tembaga. Daya: 6.6kW Suhu: 871 ° C (1600 ° F) Wektu: 20 detik Tes 2 Bahan •… Waca liyane

Pipo Tangan Tembaga Tantungan Kanthi Mesin Pemanasan Induksi

Pipa Tembaga Brazing Induksi Kanthi Mesin Pemanasan Induksi Objektif Ngevaluasi ngganti tembaga pipa tembaga api kanthi brazing induksi. Peralatan DW-HF-25kw mesin pemanas induksi frekuensi tinggi Bahan • Tabung utama tembaga - 1.13 "(28.7 0mm) OD 1.01" (25.65 mm) ID • Tabung tabung riser - 0.84 "(21.33 0mm) OD, 0.76" (19.30 0mm) KTP… Waca liyane

Tabung baja induksi frekuensi dhuwur kanggo baja pas

Tabung baja induksi frekuensi dhuwur kanggo baja

Tabung baja brazing induksi frekuensi dhuwur kanggo pas baja Objektif brazing induksi frekuensi tinggi genggaman tabung baja menyang pas baja Alat sing Direkomendasikan kanggo aplikasi iki yaiku DW-UHF-6KW-III induksi genggam pemanas brazing. Bahan: Tabung baja kanggo baja sing cocog karo baja nggunakake dering aloi brazing Lucas-Milhaupt Easy FLO 3 lan… Waca liyane

Induksi Brazing Carbide Onto Steel Part

Induksi Brazing Carbide On Steel Steel Targeting Carbide karbida menyang bahan kerja baja Peralatan DW-UHF-6KW-III Induksi Geser Pemanas Parameter Kunci Daya: 4kW Suhu: Udakara 1500 ° F (815 ° C) Wektu: 16 detik Bahan Koil- 2 puteran heliks (ID 20 mm) 1 planar turn (40 mm OD, 13 mm Dhuwur) Karbida- 13 mm OD, ketebalan tembok 3 mm Baja ... Waca liyane

Tangan Tembaga Coping Coping saka Kalen Panas

Induksi Brazing Copper Tube of Heat Exchanger Objective Brazing heat exchanger tembaga menyang pipa tembaga Industri Berbagai industri Bahan dasar Tabung tembaga - Diameter / ketebalan tabung eksternal: 12.5 x 0.35 lan 16.75 x 0.4 - Jinis kumpul: puteran gabungan Bahan liyane cincin paduan Brazing Peralatan DW-UHF-6KW-III induksi genggam pemanas Parameter Kunci… Waca liyane

Induksi Brazing Aluminium menyang Tube Aluminium

Induksi Brazing Aluminium menyang Tabung Aluminium Objektif Induksi brazing rong pipa aluminium Peralatan DW-UHF-6KW-III pemanas induksi genggaman Bahan gelas kanggo tabung aluminium Flared at interface 0.25 "(6.35mm) Brazed to steel tube 0.19" OD (4.82mm) Daya: 6kW Suhu: 1600 ° F (871 ° C) Wektu: Asil lan Kesimpulan 3sec: Panasan induksi nyedhiyakake: Sendi awet sing kuat Zona panas sing dipilih lan tepat,… Waca liyane

Prinsip-Teori Brazing Induksi

Teknologi Induction Brazing

Prinsip Brazing Induksi | Teori
Brazing lan soldering yaiku proses nggabungake material sing padha utawa ora cocog kanthi nggunakake bahan pengisi sing kompatibel. Logam pengisi kalebu timah, timah, tembaga, perak, nikel lan padanane. Mung logam campuran sing melek lan ngalangi sajrone proses iki kanggo nggabungake bahan dasar. Ing logam pengisi ditarik menyang sendhi kanthi tindakan kapiler. Proses pematerian sing dilakokake ing ngisor iki yaiku 840 ° F (450 ° C) nalika aplikasi brazing dilakokake ing suhu luwih saka 840 ° F (450 ° C) nganti 2100 ° F (1150 ° C).teori-teori induksi brazing

Kasile proses kasebut gumantung marang rancangan perakitan, jembar antarane permukaan sing bakal digabung, kebersihan, kontrol proses lan pilihan peralatan sing bener sing dibutuhake kanggo nindakake proses sing bisa diulang.

Kaberesihan kasebut ditampa kanthi cara ngenalake fluks sing nyakup lan mbubarake rereget utawa oksida.

Saiki akeh operasi sing ditindakake ing atmosfer sing dikendhaleni kanthi kemul gas inert utawa kombinasi gas inert / aktif kanggo nglindhungi operasi lan ngilangi kebutuhan fluks. Cara kasebut wis dibuktekake kanthi macem-macem konfigurasi material lan bagean sing ngganti utawa muji teknologi tungku swasana kanthi proses sing pas - proses aliran siji.

Bahan Pelapis Brazing
Logam pengisi bor bisa teka kanthi maneka warna bentuk, wangun, ukuran, lan paduan, gumantung marang tujuan sing dimaksud. Pita, preformed cincin, pastel, kawat, lan ceceng preformed mung sawetara saka wangun lan formulir sing bisa ditemokake.bahan solder-brazing-filler

Kaputusan kanggo nggunakake campuran lan / utawa wujud tartamtu gumantung banget karo bahan induk sing bakal digabung, panggonan nalika proses lan lingkungan layanan sing ditrapake ing pungkasan produk.

Reresik Ndadekake Kekuwatan
Panglicehake antarane permukaan faying sing disambungake nemtokake jumlah paduan paduan, tindakan kapiler / penetrasi saka logam campuran lan salajengipun kekuwatan saka campuran rampung. Kondisi paling apik kanggo aplikasi brazil perak konvensional yaiku 0.002 inci (0.050 mm) nganti 0.005 inci (0.127 mm). Aluminium biasane 0.004 inci (0.102 mm) nganti 0.006 inci (0.153 mm). Tlatah sing luwih gedhe nganti 0.015 inci (0.380 mm) biasane kurang akselerasi capillary action kanggo kesabaran sing sukses.

Brazing karo tembaga (ing ndhuwur 1650 ° F / 900 ° C) mbutuhake toleransi bebarengan katahan kanggo minimal Absolute lan ing sawetara kasus pencet pas ing suhu sekitar kanggo njamin minimal peserta toleransi nalika ing suhu brazing.

Teori Pemanasan Induksi
Sistem induksi nyedhiyakake cara sing trep lan tepat kanggo kanthi cepet lan luwih irit ngetokake wilayah sing dipilih saka sawijining pasrangan. Pertimbangan kudu diwenehake marang pilihan frekuensi operasi daya listrik, Kapadhetan daya (kilowatt sing dilakoni saben inchi persegi), wektu panas, lan desain gegelungan induksi kanggo nyedhiyakake ambane dadi panas sing diperlokake ing sendi braise tartamtu.

Pemanasan induksi yaiku non-kontak pemanasan kanthi cara trafo. Pasokan listrik minangka sumber AC menyang kumparan induksi sing dadi pamisah angin utama trafo nalika bagean sing dipanasake minangka sekunder transformator. Piece karya dipanasake kanthi bahan dasar 'resistivitas listrik sing ditrapake kanggo arus induksi sing mili ing perakitan.prinsip dhasar pemanasan induksi

Saiki nglewati konduktor listrik (workpiece) ngasilake panas nalika saiki bisa nahan resistance marang alirane. Kerugian kasebut kurang ing saiki sing mili liwat aluminium, tembaga lan wesi. Bahan non-ferrous iki mbutuhake daya tambahan kanggo panas tinimbang pasangan baja karbon.

Arus alternating cenderung mili ing permukaan. Hubungan antara frekuensi arus bolak balik lan ambane iku nyemprotake bagean kasebut dikenal minangka kedalaman rujukan saka panas. Bagian diameter, jenis materi lan kekandelan tembok bisa nduweni efek ing efisiensi pemanasan sing adhedhasar kedadean referensi.

 

Tamba tabung tembaga kanggo tembaga fitting

Tabung tembaga brazing induksi frekuensi dhuwur kanggo proses pas tembaga Objektif tembaga brazing induksi menyang pas tembaga nggunakake alloy brazing lan fluks sajrone 60 detik. Peralatan 1.DW-UHF-6KW-III pemanas induksi genggam 2 putaran koil heliks • Pas Kuningan • Tabung tembaga • Alloy brazing perak (wis digawe) • Suhu Parameter Kunci Flux: Udakara 1350 ° F (732 ° C)… Waca liyane

Mesin Baling Induksi

Mesin Brazing Induksi & Peralatan Solder
Karakteristik utama:
    1. Modul IGBT lan teknologi terbalik saka generasi kaping pisanan digunakake.
    2. Struktur sing gampang lan bobot entheng lan gampang diopeni.
    3. Sederhana dioperasikake, sawetara menit cukup kanggo sinau.
    4. Gampang dipasang, instalasi bisa ditindakake kanthi gampang banget.
    5. kaluwihan model kanthi timer, tenaga lan wektu operasi periode pemanasan lan periode udan bisa diresiki kanthi repektif, kanggo mujudake kurva pemanas sing sederhana, model iki disaranake digunakake kanggo produksi batch kanggo nambah pengulangan.
   6. Model sing dipisahake dirancang supaya cocog karo sawetara kasus sing reged.
specifications:
Series
model
Input daya Max
Input saiki Max
Frekuensi osilasi
input voltase
Daur ulang tugas
M
.
F
.
DW-MF-15 Induction Generator
15KW
23A
1K-20KHZ
Miturut aplikasi kasebut
3 * 380V
380V ± 20%
100%
DW-MF-25 Induction Generator
25KW
36A
DW-MF-35Induction Generator
35KW
51A
DW-MF-45 Induction Generator
45KW
68A
DW-MF-70 Induction Generator
70KW
105A
DW-MF-90 Induction Generator
90KW
135A
DW-MF-110 Induction Generator
110KW
170A
DW-MF-160 Induction Generator
160KW
240A
DW-MF-45 Induction Heating Rod Forging Furnace
45KW
68A
1K-20KHZ
3 * 380V
380V ± 20%
100%
DW-MF-70 Induction Heating Rod Forging Furnace
70KW
105A
DW-MF-90 Induction Heating Rod Forging Furnace
90KW
135A
DW-MF-110 Induction Heating Rod Forging Furnace
110KW
170A
DW-MF-160 Rod Pemanasan Induksi Palsu Tungku
160KW
240A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-15
15KW
23A
1K-20KHZ
3 * 380V
380V ± 20%
100%
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-25
25KW
36A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-35
35KW
51A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-45
45KW
68A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-70
70KW
105A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-90
90KW
135A
DW-MF-110 Induction Melting Furnace
110KW
170A
DW-MF-160 Induction Melting Furnace
160KW
240A
DW-MF-110 Induction Hardening Equipment
110KW
170A
1K-8KHZ
3 * 380V
380V ± 20%
100%
DW-MF-160Induction Hardening Equipment
160KW
240A
H
.
F
.
Seri DW-HF-04
DW-HF-4KW-A
4KVA
15A
100-250KHZ
Tahap tunggal 220V
80%
Seri DW-HF-15
DW-HF-15KW-A
DW-HF-15KW-B
15KVA
32A
30-100KHZ
Tahap tunggal 220V
80%
Seri DW-HF-25
DW-HF-25KW-A
DW-HF-25KW-B
25KVA
23A
20-80KHZ
3 * 380V
380V ± 10%
100%
Seri DW-HF-35
DW-HF-35KW-B
35KVA
51A
Seri DW-HF-45
DW-HF-45KW-B
45KVA
68A
Seri DW-HF-60
DW-HF-60KW-B
60KVA
105A
Seri DW-HF-80
DW-HF-80KW-B
80KVA
130A
Seri DW-HF-90
DW-HF-90KW-B
90KVA
160A
Seri DW-HF-120
DW-HF-120KW-B
120KVA
200A
U
.
H
.
F
.
DW-UHF-3.2KW
3.2KW
13A
1.1-2.0MHZ
Single phase220V
± 10%
100%
DW-UHF-4.5KW
4.5KW
20A
DW-UHF-045T
4.5KW
20A
DW-UHF-045L
4.5KW
20A
DW-UHF-6.0KW
6.0KW
28A
DW-UHF-06A
6.0KW
28A
DW-UHF-6KW-B
6.0KW
28A
DW-UHF-10KW
10KW
15A
100-500KHZ
3 * 380V
380V ± 10%
100%
DW-UHF-20KW
20KW
30A
50-250KHZ
DW-UHF-30KW
30KW
45A
50-200KHZ
DW-UHF-40KW
40KW
60A
50-200KHZ
DW-UHF-60KW
60KW
90A
50-150KHZ