ujung karbida brasil induksi menyang untune sirah baja

pucuk karbida induksi frekuensi tinggi ing proses untu endhas baja Tujuane Ing tes aplikasi iki, ujung karbida braket induksi menyang untune kepala baja sing digunakake. Peralatan Brazing Induksi DW-UHF-10kw mesin brazing induksi Bahan-bahan koil pemanas induksi khusus Bahan-bahan • Gigi sirah sing digunakake baja • Pasta Brazing Parameter Kunci Daya: 4.5 kW Wektu: 6 detik Proses Bokong Induksi:… Waca liyane

prabawa tutup baja karbida baja kanggo batang

Tujuan Induksi Frekuensi Tinggi induksi tutup karbida baja menyang poros. Pelanggan saiki nggunakake proses obor, nanging pengin diganti dadi brazing induksi kanggo nyuda kethokan lan nyusun ulang lan ningkatake kualitas otak. Peralatan DW-UHF-6kw-III induksi genggeman pemanas brazing Bahan • Baja karbon • tutup karbida magnetik • Paduan -… Waca liyane

Induksi Brazing Parts Steel kanggo Plate Carbide Tungsten

Baja Baja Baja Induksi menyang Piring Karbida Tungsten Objektif Induksi Baja Bagian Baja menyang Peralatan Piring Karbida Tungsten DW-UHF-6KW-III mesin brazing induksi genggam Tes 1 Bahan • Batang baja: 19.05 mm (0.75 ″) OD, 82.55 mm (3.25 ″) Dawane • Plat Tungsten Carbide: 38.1 mm (1.5 ″) OD, 10.16 mm (0.4 ″) Kandel • Paduan: 19.05 mm (0.75 ″) Cakram bokong ... Waca liyane

Tabung baja induksi frekuensi dhuwur kanggo baja pas

Tabung baja induksi frekuensi dhuwur kanggo baja

Tabung baja brazing induksi frekuensi dhuwur kanggo pas baja Objektif brazing induksi frekuensi tinggi genggaman tabung baja menyang pas baja Alat sing Direkomendasikan kanggo aplikasi iki yaiku DW-UHF-6KW-III induksi genggam pemanas brazing. Bahan: Tabung baja kanggo baja sing cocog karo baja nggunakake dering aloi brazing Lucas-Milhaupt Easy FLO 3 lan… Waca liyane

Tips Baja Petir

Petunjuk Steel Brazing Steel with Hihg Frequency Heating System

Tujuan Kanggo panas pucuk baja lan kumpul shank nganti 1300 ° F (704 ° C) sajrone 3 detik kanggo nggawe pemanasan induksi tinimbang obor.
Bahan & pucuk baja diameter 0.1 "(2.54mm) diameteripun, dering, diameteripun 0.07" (1.78mm)
Suhu 1300 ° F (704 ° C)
Frekuensi 800kHz
Sistem pemanas induksi DW-UHF-4.5kW, stasiun panas adoh ngemot siji kapasitor 1.2 microfarad.
Proses Koil heliks rong puter digunakake kanggo noda bagean untu. Dering braze dilebokake ing area sendhi ujung baja lan shank. Fluks ireng ditrapake ing area sendi. Daya RF ditrapake kanggo 3 detik kanggo dadi panas bagean sing ditemtokake ing suhu target lan tempel meksa mili kanthi teratur lan teratur.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Cepet, akurat, panas repeatable
• Kemampuan kanggo panas wilayah sing sithik banget kanthi toleransi produksi sing pas
• Kualitas gabungan sing luwih apik, oksidasi suda
• Tambah tarif produksi lan biaya tenaga kerja suda

Induksi Brazing Steel To Carbide Plate

Induksi Brazing Steel To Carbide Plate

Prinsip Brazing karo piston katup piston baja
Katup piston baja 4.5 "dia (11.43cm), piring karbida tungsten lan braze
Suhu 1350 ºF
Frekuensi 100 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-40kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot enem kapasitor 1.0μF kanthi total 1.5μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil pancake lima puter digunakake kanggo nutupi katup piston lan piring karbida tungsten. Majelis kasebut digawe panas nganti 10 menit kanggo mili lan gabung karo rong lembar kasebut.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Panas lokal sing cepet, sing bisa nyuda oksidasi lan nyuda reresik sawise gabung
• Pemanasan tanpa tangan sing ora kalebu katrampilan operator kanggo pabrik
• Bersih lan dikendalikan sendi
• Ngasilake bagean sing apik

Brazing Golf Ball With Induction

Brazing Golf Ball With Induction

Objective: Pemanasan baja golf wol cetakan kanggo brambang insert dimple
Bahan: Cetakan bola golf 2 ", dihiasi flux paste, insert dimple
Suhu: 1400 ºF (760 ºC)
Frekuensi: 260 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-10kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot rong kapasitor 0.5μF kanthi total 0.25 μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil heliks papat puteran digunakake kanggo dadi panas cetakan bola golf dadi 1400ºF (760 ºC) sajrone 3 menit lan sisipan dimple ditrapake ing cetakan kanthi pasta fluks.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Ora ana proses nyala.
• Panas sing andal, bisa diulangi, ora kontak lan energi sing efisien ing wektu sing sithik.
• Malah panyebaran pemanasan.

Brazing Steel To Steel Pipe With Induction

Brazing Steel To Steel Pipe With Induction 

Tujuan: Kanggo ngencengi lengan O-ring Face (ORFS) utawa konektor lanang menyang tabung baja.

Material

• Tabung baja, 1 inch (2.54 cm) OD

• O-ring Face Seal sleeve lan fittings connector male

• Preform braze rings

• Fluid SureFlow putih

• Dhukungan baja

Suhu 1300 ºF (704 ºC)

Frekuensi 200 kHz

Wear

• Sistem pemindah induksi DW-UHF-20KW, dilengkapi workhead remot sing ngandung rong (2) 1.5 μF kapasitor (kanggo total 0.75 μF).

• Koil pemanasan induksi dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.

Proses 2.75 inch (7.0 cm) ID puteran helix ID kaping papat dipigunakaké kanggo dadi panas karo tabung baja lan pita ORFS utawa konektor lanang ORFS. Koil iki dirancang kanggo ngresiki salah siji kantong utawa konektor lanang ing tabung. Bagian-bagian sing bakal dilirupake dirakit kanthi fluks lan digawe panas kanggo detik 45. Tekanan ditrapake ing tabung kanggo nggawe manawa dipasangake kanthi pas minangka alat ngiringan ring.

Hasil / Keuntungan Kaluwihan:

• Diameter diameteripun Gedhe Gedhe ngidini kanggo gampang ngemot lan mbongkar bagian

• Kanthi kopling energi cekungan saka kumparan kanthi overheating bisa nyingkiri.

Pipa baja induksi Brazing

Pipa baja induksi Brazing

Tujuan: Nganggo pipa stainless steel, ferrule lan sikut perakitan kanggo 1400 ° F (760 ° C) ing wektu 20 kanggo brazing.

Bahan 6 ″ (152.4mm) panjang x 0.5 ″ (12.7mm) saluran diameter tahan karat, 0.5 ″ (12.7mm) panjang x 0.5 ″ (12.7mm) ferrule diameteripun, 2 ″ (50.8mm) sikut kanthi 0.5 ″ (12.7mm ) diameteripun

Suhu 1400 ° F (760 ° C)

Frekuensi 400 kHz

Peralatan • DW-UHF-6KW-Aku sistem induksi pemanasan sing dilengkapi workhead remot • Koil pemanasan induksi dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.

Proses: Koil helical telu sing dianggo khusus digunakake kanggo nyedhiyakake panas kanggo perakitan ing area sendi sing aman. Loro prajurit perak cilik sing dipasang ing saben sendi; sendi dilapisi karo fluks ireng kanggo ngati-ati yen materi sing mili ngasilake kanthi apik. Déwan iki diselehake ing njero koil lan daya dileksanakake kanggo detik 15 kanggo nimbulake kencur.

Hasil / Keuntungan: Pemanasan induksi nyedhiyakake: • Hasil konsisten lan repeatable • Ora ana proses nyala • Wektu proses luwih cepet