ujung karbida brasil induksi menyang untune sirah baja

pucuk karbida induksi frekuensi tinggi ing proses untu endhas baja Tujuane Ing tes aplikasi iki, ujung karbida braket induksi menyang untune kepala baja sing digunakake. Peralatan Brazing Induksi DW-UHF-10kw mesin brazing induksi Bahan-bahan koil pemanas induksi khusus Bahan-bahan • Gigi sirah sing digunakake baja • Pasta Brazing Parameter Kunci Daya: 4.5 kW Wektu: 6 detik Proses Bokong Induksi:… Waca liyane