ujung karbida brasil induksi menyang untune sirah baja

pucuk karbida induksi frekuensi tinggi ing proses untu sirah baja

adil
Ing tes aplikasi iki, pucuk karbida brasil induksi menyang untu endhas baja.

Piranti Piranti Pratel
DW-UHF-10kw Induksi mesin brazing
Koil pemanasan induksi khusus


Bahan
• 
Untu sirah sing dianggo baja
• tempel Brazing


Parameter tombol
Daya: 4.5 kW
Wektu: 6 detik

Proses Brazing Induksi:

  1. Tempel Brazing dilebokake ing alat kasebut
  2. Untu sirah sing nganggo baja dipasang.
  3. Majelis dipanggonke ing kumparan telung puter.
  4. Majelis digawe panas.
  5. Sendhi wis rampung sajrone 6 detik.

Hasil / Keuntungan:

  • Sambungan tahan lama kuat
  • Zona panas sing selektif lan tepat, mrodhuksi distorsi lan stres bebarengan sing kurang saka welding
  • Kurang oksidasi
  • Siklus panas sing luwih cepet
  • Hasil lan kesesuaian sing luwih konsisten kanggo produksi volume akeh
  • Luwih aman saka brazing semangat

Induksi Brazing Carbide Tipping minangka proses brazing tartamtu sing bahan ujung keras digunakake menyang bahan dasar kanggo ngasilake canggih. Nalika nggunakake panas prabawa, bahan tip kasebut diisolasi menyang bahan dasar kanthi suhu nganti taun 1900F.