Pemanasan Kacepetan Dhuwur dening Sistem Pemanasan Induksi

Salah sawijining pangembangan paling anyar ing bidang perawatan panas yaiku aplikasi pemanasan induksi kanggo pengerasan permukaan lokal. Kemajuan sing ditindakake kanthi nggunakake arus frekuensi dhuwur pancen fenomenal. Miwiti wektu sing relatif cendhak kepungkur minangka cara sing wis suwe digoleki kanggo ngencengi permukaan bantalan ing crankshafts ... Waca liyane

Tinjauan Topologi Sistem Pemanasan Induksi

Tinjauan Topologi Sistem Pemanasan Induksi Kabeh sistem pemanasan induksi dikembangake kanthi nggunakake induksi elektromagnetik sing pisanan ditemokake dening Michael Faraday ing taun 1831. Induksi elektromagnetik nuduhake fenomena sing diasilake arus listrik ing sirkuit tertutup kanthi fluktuasi arus ing sirkuit liyane sing dipasang ing jejere. marang iku. Prinsip dhasar saka… Waca liyane