Tinjauan Topologi Sistem Pemanasan Induksi

Tinjauan Topologi Sistem Pemanasan Induksi Kabeh sistem pemanasan induksi dikembangake kanthi nggunakake induksi elektromagnetik sing pisanan ditemokake dening Michael Faraday ing taun 1831. Induksi elektromagnetik nuduhake fenomena sing diasilake arus listrik ing sirkuit tertutup kanthi fluktuasi arus ing sirkuit liyane sing dipasang ing jejere. marang iku. Prinsip dhasar saka… Waca liyane