Pemanasan Kacepetan Dhuwur dening Sistem Pemanasan Induksi

Salah sawijining pangembangan paling anyar ing bidang perawatan panas yaiku aplikasi pemanasan induksi kanggo pengerasan permukaan lokal. Kemajuan sing ditindakake kanthi nggunakake arus frekuensi dhuwur pancen fenomenal. Miwiti wektu sing relatif cendhak kepungkur minangka cara sing wis suwe digoleki kanggo ngencengi permukaan bantalan ing crankshafts ... Waca liyane

Las Frekuensi Dhuwur

Mesin las plastik RF

Produsen Mesin Las Frekuensi Tinggi / Mesin las RF PVC kanggo plastik las, lsp. Las Frekuensi Tinggi, dikenal kanthi jeneng Frekuensi Radio (RF) utawa las Dielektrik, yaiku proses nyawiji bahan kanthi nggunakake energi frekuensi radio menyang wilayah sing bakal digandhengake. Weld sing diasilake bisa kuat kaya bahan asline. HF Welding gumantung ing… Waca liyane