Las Frekuensi Dhuwur

Mesin las plastik RF

Produsen Mesin Las Frekuensi Tinggi / Mesin las RF PVC kanggo plastik las, lsp. Las Frekuensi Tinggi, dikenal kanthi jeneng Frekuensi Radio (RF) utawa las Dielektrik, yaiku proses nyawiji bahan kanthi nggunakake energi frekuensi radio menyang wilayah sing bakal digandhengake. Weld sing diasilake bisa kuat kaya bahan asline. HF Welding gumantung ing… Waca liyane