Induksi Brazing Aluminium Kanthi Bantuan Komputer

Brazing Aluminium Induksi Kanthi Brazing Induksi Dibantu Komputer dadi luwih umum ing industri. Conto khas yaiku nggawe macem-macem pipa menyang awak penukar panas otomotif. Koil pemanasan induksi sing akeh digunakake kanggo jinis proses iki yaiku non-encircling, sing bisa diarani gaya "Horseshoe-hairpin". Kanggo koil kasebut,… Waca liyane

Pipa Aluminium Baja kanthi Pemanasan Induksi

Induksi Brazing Tube Aluminium kanthi Pemanasan Induksi Frekuensi Tinggi Dhaptar aplikasi anyar kanggo panularan induksi kudu nganalisa distribusi suhu ing komponen sing digawe panas kanthi mempertimbangkan struktur sing cocog lan sifat material. Metode elemen winates (FEM) nyedhiyakake alat sing kuat kanggo nindakake analisis lan optimalisasi proses pemanasan induksi liwat… Waca liyane

Tubing Aluminium sing ngganggu menyang bagian Aluminium

Tujuan Tujuan saka aplikasi yaiku tabung aluminium braket induksi menyang bagean aluminium kurang saka 15 detik. Kita duwe tabung aluminium lan "panrima" aluminium. Paduan brazing minangka cincin paduan, lan suhu aliran 1030 ° F (554 ° C). Peralatan DW-HF-15kw mesin pemanas induksi Bahan koil pemanasan induksi • Aluminium… Waca liyane

Pipa aluminium kurang ajar

Tujuan Pipa aluminium brazing induksi frekuensi dhuwur Peralatan DW-UHF-6kw-III mesin brazing induksi genggam Bahan-bahan μluminum menyang tabung aluminium Flared at interface 0.25 "(6.35mm) Tubeed to tube steel 0.19" OD (4.82mm) Power: 4 kW Temperature: 1600 ° F (871 ° C) Wektu: 5 detik Asil lan Kesimpulan: Panularan induksi nyedhiyakake: Sambungan awet Kuat Zona panas selektif lan presisi, nyebabake distorsi kurang ... Waca liyane