Pipa Aluminium Baja kanthi Pemanasan Induksi

Induksi Brazing Tube Aluminium kanthi Pemanasan Induksi Frekuensi Tinggi Dhaptar aplikasi anyar kanggo panularan induksi kudu nganalisa distribusi suhu ing komponen sing digawe panas kanthi mempertimbangkan struktur sing cocog lan sifat material. Metode elemen winates (FEM) nyedhiyakake alat sing kuat kanggo nindakake analisis lan optimalisasi proses pemanasan induksi liwat… Waca liyane

Tubing Aluminium sing ngganggu menyang bagian Aluminium

Tujuan Tujuan saka aplikasi yaiku tabung aluminium braket induksi menyang bagean aluminium kurang saka 15 detik. Kita duwe tabung aluminium lan "panrima" aluminium. Paduan brazing minangka cincin paduan, lan suhu aliran 1030 ° F (554 ° C). Peralatan DW-HF-15kw mesin pemanas induksi Bahan koil pemanasan induksi • Aluminium… Waca liyane

Pipa aluminium kurang ajar

Tujuan Pipa aluminium brazing induksi frekuensi dhuwur Peralatan DW-UHF-6kw-III mesin brazing induksi genggam Bahan-bahan μluminum menyang tabung aluminium Flared at interface 0.25 "(6.35mm) Tubeed to tube steel 0.19" OD (4.82mm) Power: 4 kW Temperature: 1600 ° F (871 ° C) Wektu: 5 detik Asil lan Kesimpulan: Panularan induksi nyedhiyakake: Sambungan awet Kuat Zona panas selektif lan presisi, nyebabake distorsi kurang ... Waca liyane

Induksi Tube Aluminium Tinta T Joints

Induksi Frekuensi Tinggi Brasil, Tabung Aluminium T Gabungan, Induksi Tujuan saka sambungan aluminium tabung T garis kurang saka 10 detik lan nggawe pas aluminium dadi tabung aluminium 1.25 ″ (32mm). Aplikasi kasebut yaiku babagan pakumpulan tabung aluminium sing kasusun saka rong tabung paralel kanthi diameter njaba ... Waca liyane

Induksi Brazing Aluminium Automotive

Induksi Brazing Aluminium Automotive 

Objective: Aluminium panas kanggo aplikasi brazing otomotif
Bahan: Aluminium tubing 0.50 (12.7mm) dia, bos aluminium 1 "(25.4mm) dawane fluks kebak fluks
Suhu: 1200 ºF (649 ºC)
Frekuensi: 370 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-10KW, dilengkapi workhead remot sing ngemot siji kapasitor 1.0μF kanthi total 1.0 μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil pancake multi puter digunakake kanggo dadi panas ing antarane tabung aluminium lan bos. Gabungan dadi panas ing suhu 1.5 menit lan dering gelang nyawiji dadi brazed resik
peserta.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Pemanasan tanpa tangan sing kalebu katrampilan operator minimal kanggo pabrik
• Aplikasi tanpa mepe
• Reliable, repeatable aesthetically pleasing joint joint
• Malah panyebaran pemanasan

Aluminium Brazing kanggo Tembaga Tubes karo Induksi

Aluminium Brazing kanggo Tembaga Tubes karo Induksi

Tujuan: Ngolah pipa aluminium kanggo 1050 ºF (566 ºC) kanggo aplikasi brazing:

Material:

  • Tabung Cu (3/4 ″ / 19mm)
  • Tabung Cu (5/8 ″ / 15.8mm)
  • Tabung AI (3/8 ″ /9.5mm)
  • AI manifold (5/8 ″ /15.8mm)
  • AI manifold (3/4 ″ /19mm)
  • Lucas-Milhaupt Handy One alloy 30-832
  • Nganggo kawat

Suhu 1050 ºF (566 ºC)

Frekuensi 260 kHz

Peralatan DW-UHF-10KW 150-500 sistem pemindah indhuksi kHz dilengkapi stasiun pawon terpencil sing ngandung rong kapasitor 1.5 μF.

  • Koil pemanasan induksi heliks ganda oval sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo perakitan aluminium
  • Koil pemanasan induksi heliks lima-inisial dirancang lan dikembangake khusus kanggo brazing tabung Cu kanggo AI gabungan bebarengan

Proses Braze: pra-formulir dirancang kanggo pas karo tabung aluminium. Banjur papat tabung aluminium diselehake ing manifold lan pasang dipasang ing koil kasebut. Déwan iki dipanasaké kira-kira detik watara 70, ing ngendi titik kasebut tekan suhu sing dituju lan kaku. Kanggo tabung Cu, pre-form braille uga dirancang kanggo wong-wong mau, diselidiki ing tabung, lan pasamuan dilebokake ing jero kumparan. Waktu siklus panas kira-kira 100 detik. Sapérangan sendi mbutuhake kelet sing dipigunakaké kanggo ngisi kabèh area sambungan amarga ukuran kawat mantra. Yen wektu siklus dipencarake, kebutuhan kanggo pakan tongkat bakal ilang.

Hasil / Keuntungan: Temtun, pemanasan sing bisa diulang:

  • Klien pengin dadi panas sing luwih pas lan bisa dibaleni maneh tinimbang obor sing bisa ditindakake, sing bisa dipikolehi induksi.
  • Kontrol suhu: Induksi ngidini kontrol suhu sing unggul nalika dibandhingake karo metode liyane, kalebu obor, sing dikarepake klien

 

Induksi Brazing Aluminium Pipes

Induksi Brazing Aluminium Pipes

Tujuan: Ngerjani pipa aluminium bebarengan bebarengan karo inti evaporator aluminium

Pipa aluminium 2 diameter diameter 0.72 ″ (18.3mm), inti penguap 9.88 ″ x 10.48 ″ x 1.5 ″ kandel (251mm x 266.3mm x 38mm), dering

Suhu 610 ºF (321 ºC)

Frekuensi 250 kHz

Peralatan • DW-UHF-20KW sistem pemanas induksi, dilengkapi karo workhead remot sing ngandung rong 1.5μF kapasitor kanggo total 0.75μF • Koil pemanasan induksi dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.

Proses A coil pancake helix papat nyetel digunakake kanggo panas pipa 2 bebarengan. Telung cincin wesi diselehake ing saben sendi lan daya dilebokake kanggo detik 90-100 kanggo nggawe campuran bocor ing pipa loro. Narasi • Pelanggan mbutuhake wektu panas detik 40 kanggo loro brazing. Kanggo memenuhi syarat kasebut, unit 3 sing arep digunakake kanggo nyekeli joints 2 kanggo total joints 6 ing 90-100 detik. Pelanggan saiki nggunakake proses nyala sing bisa ngobong flange tipis ing wilayah peserta lan nggawe bagian scrap. Kanthi ngalih induksi aplikasi iki, pelanggan ngurangi potongan-potongan lan uga nambah kualitas lan tingkat produksi.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Repeatable bocor free joints
• Kualitas part tambah, kethokan kurang
• Pemanasan bebas tangan sing ora kalebu skill operator kanggo manufaktur
• Malah panyebaran pemanasan