Induksi Brazing Aluminium Kanthi Bantuan Komputer

Brazing Aluminium Induksi Kanthi Brazing Induksi Dibantu Komputer dadi luwih umum ing industri. Conto khas yaiku nggawe macem-macem pipa menyang awak penukar panas otomotif. Koil pemanasan induksi sing akeh digunakake kanggo jinis proses iki yaiku non-encircling, sing bisa diarani gaya "Horseshoe-hairpin". Kanggo koil kasebut,… Waca liyane

Induksi Tube Aluminium Tinta T Joints

Induksi Frekuensi Tinggi Brasil, Tabung Aluminium T Gabungan, Induksi Tujuan saka sambungan aluminium tabung T garis kurang saka 10 detik lan nggawe pas aluminium dadi tabung aluminium 1.25 ″ (32mm). Aplikasi kasebut yaiku babagan pakumpulan tabung aluminium sing kasusun saka rong tabung paralel kanthi diameter njaba ... Waca liyane

Induksi Aluminium Brazing Proses

Induksi Aluminium Brazing Proses

Industri brazing aluminium dadi luwih umum ing industri. Conto khas yaiku nyawijekake pipa maneka warna menyang awak penyaring panas otomotif. Aluminium mbutuhake akeh energi kanggo panas nggunakake induksi lan konduktivitas termal yaiku 60% dibandhingake karo tembaga. Desain gegelung lan wektu panas mengalir kritis dalam proses pemantapan induksi yang sukses untuk aluminium. Kemajuan paling anyar ing suhu bahan aluminium sing luwih murah wis ngijini induksi kanggo ningkatake pemanasan senter lan pawon kanthi efektif ing jembatan volume aluminium.

Pigura baja induksi saka aluminium bagean mbutuhake bahan pengisi sing apik kanggo bahan campuran aluminium sing digunakake ing bagian lan fluks sing bener kanggo paduan paduan. Produsen ngilangake wesi duwe logam aloi aluminium lan bahan fluks eksklusif sing bisa digunakake kanthi logam campuran.