Pemanasan induksi kanggo QUENCHING lumahing

Kinetika pemanasan induksi kanggo quenching permukaan baja gumantung marang faktor: 1) sing nyebabake owah-owahan ing paramèter listrik lan magnetik baja minangka asil saka suhu sing tambah (owah-owahan kasebut nyebabake owah-owahan ing jumlah panas sing diserap ing intensitas tartamtu. medan listrik ing arus induksi sing diwenehake) lan, 2) ing faktor sing tanggung jawab kanggo owah-owahan intensitas medan elektromagnetik sajrone pemanasan (yaiku, owah-owahan arus ing induktor).

Pemanasan induksi ing perawatan panas bagean mobil pisanan digunakake ing pabrik kita. Ing 1937-1938 quenching permukaan gulu poros engkol mesin ZIS-5 dikembangake ing pabrik kita kanthi kolaborasi karo staf laboratorium VP Vologdin. Peralatan kasebut dipasang minangka bagean saka jalur produksi sing terus-terusan, ing endi bagean kasebut kena perawatan mekanik ing piranti frekuensi tinggi semi-otomatis. Luwih saka 61% bagean saka mesin mobil ZIL-164A lan ZIL-157K digawe permukaan hardened dening pemanasan induksi.

Kinetika pemanasan induksi kanggo lumahing pelat baja