Pemanasan induksi kanggo QUENCHING lumahing

Kinetika pemanasan induksi kanggo quenching permukaan baja gumantung marang faktor: 1) sing nyebabake owah-owahan ing paramèter listrik lan magnetik baja minangka asil saka suhu sing tambah (owah-owahan kasebut nyebabake owah-owahan ing jumlah panas sing diserap ing intensitas tartamtu. medan listrik ing induksi tartamtu ... Waca liyane