penghapusan lapisan induksi kanggo mbusak cat

penghapusan lapisan induksi kanggo ngilangi cat Prinsip penghapusan lapisan induksi Disbonder induksi bisa digunakake kanthi prinsip induksi. Panas digawe ing landasan baja lan ikatan kasebut rusak. Lapisan banjur dicopot kabeh tanpa disintegrasi lan bebas saka agen sing kontaminasi, yaiku media blast. Iki jelas nggawe pembuangan lan daur ulang sampah ... Waca liyane