Rust Induction Stripping-Induction Rust & Paint Coating Removal

RPR Induction Stripping-Induction Rust & Paint Coating Removal Cara Indipping Stripping Works Induction stripping minangka proses persiyapan panas. Generator induksi ngirim arus bolak-balik liwat koil induksi, sing ngasilake medan elektromagnetik. Lapangan iki ngindhuksi arus sing dikonversi dadi panas nalika kontak karo bahan-bahan kayata baja. Panas digawe… Waca liyane

penghapusan lapisan induksi kanggo mbusak cat

penghapusan lapisan induksi kanggo ngilangi cat Prinsip penghapusan lapisan induksi Disbonder induksi bisa digunakake kanthi prinsip induksi. Panas digawe ing landasan baja lan ikatan kasebut rusak. Lapisan banjur dicopot kabeh tanpa disintegrasi lan bebas saka agen sing kontaminasi, yaiku media blast. Iki jelas nggawe pembuangan lan daur ulang sampah ... Waca liyane