Pipa Baja High Frequency Heating

Pipa Listrik Tinggi Frekuensi Dengan Pompa Pemanasan Induksi

Tujuane Panasake pipa baja menyang 1100ºF (593ºC) kanggo ngeterake magnesium cair
Bahan pipa baja 14.5 '(4.42m) dawa karo 3.5 "(88.9mm) OD
Suhu 1100ºF (593ºC)
Frekuensi 9 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-MF-160kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot siji kapasitor 25μF.
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil dobel saluran U sing dirancang khusus dawa pipa digunakake ing aplikasi iki. Pipa dilebokake ing njero koil lan daya diwenehake. Voltase disetel lan output tenaga 100kW. Nalika bagean tekan titik Currie, listrik mudhun dadi 80kW lan voltase kudu ditambah kanggo nggayuh 140kW. Pipa kasebut tekan 1100ºF (593ºC) sajrone 20 menit.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Pola panas sing bisa dikontrol lan bisa diulang
materi ing wangun cair
• Ramah lingkungan
• Malah panyebaran pemanasan
• Workhead sing bisa dipindhah sing bisa dununge adoh saka catu daya

frekuensi panas pipa baja

 

 

 

 

 

 

 

pipa panas induksi

 

 

 

 

 
induksi pemanasan pipa baja

 

 

Pipa Pemanasan Induksi Baja Kanggo Mbusak lapisan plastik

Induksi Pemanasan Pipa Baja Kanggo Mbusak Lapisan plastik Kanthi Sistem Pemanasan RF

Tujuan Waras jampel polipropilena saka tabung baja kothong kanggo ngidini daur ulang tabung lan jampel kasebut.
Bahan tabung berongga baja 1 / 8 "(0.318 cm) ke 5 / 8" (1.59 cm) ID
Pelapisan polipropilena protèktif
Suhu 150 ºC (302 ° F)
Frekuensi 185 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-4.5kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot siji kapasitor 1.5 μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses / Narasi Koil sing wujud kothak layang enem digunakake kanggo panas pipa baja njero. Lapisan plastik cukup alus supaya gampang dicopot lan didaur ulang. Wektu sing dibutuhake kanggo nyawiji plastik saka sak meter kawat udakara 45 detik. Iki beda-beda adhedhasar diameter tabung.
Hasil / Manfaat Pemanasan induksi mung cara sing bisa kanggo mbusak lapisan plastik,
ninggalake ing bentuk sing ora polusi kanggo daur ulang. Iki minangka cara pangolahan sing luwih cepet lan uga nyuda jejak karbon perusahaan.

induction heating removing plastic

 

 

 

 

 

 

induksi pipa baja pemindai kanggo ngilangi plastik