Pipa Pemanasan Induksi Baja Kanggo Mbusak lapisan plastik

Induksi Pemanasan Pipa Baja Kanggo Mbusak Lapisan plastik Kanthi Sistem Pemanasan RF

Tujuan Waras jampel polipropilena saka tabung baja kothong kanggo ngidini daur ulang tabung lan jampel kasebut.
Bahan tabung berongga baja 1 / 8 "(0.318 cm) ke 5 / 8" (1.59 cm) ID
Pelapisan polipropilena protèktif
Suhu 150 ºC (302 ° F)
Frekuensi 185 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-4.5kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot siji kapasitor 1.5 μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses / Narasi Koil sing wujud kothak layang enem digunakake kanggo panas pipa baja njero. Lapisan plastik cukup alus supaya gampang dicopot lan didaur ulang. Wektu sing dibutuhake kanggo nyawiji plastik saka sak meter kawat udakara 45 detik. Iki beda-beda adhedhasar diameter tabung.
Hasil / Manfaat Pemanasan induksi mung cara sing bisa kanggo mbusak lapisan plastik,
ninggalake ing bentuk sing ora polusi kanggo daur ulang. Iki minangka cara pangolahan sing luwih cepet lan uga nyuda jejak karbon perusahaan.

induction heating removing plastic

 

 

 

 

 

 

induksi pipa baja pemindai kanggo ngilangi plastik