Pemanasan Induksi Pemasangan Steel Part For Hot Heading

Induksi Pemanas Baja Bagian Kanggo Pemutaran Panas Dengan Pemanasan Induksi IGBT

Tujuan Baja bagean panas nganti 1900ºF (1038ºC) kanggo aplikasi judhul panas
Bahan baja bagean karo 7 / 16 "(11.11mm) OD lan potongan keramik
Suhu 1900 ºF (1038ºC)
Frekuensi 440 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-6kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot siji kapasitor 0.66μF.
• Koil pemanas induksi, dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil heliks puteran papat kanthi sisipan keramik digunakake kanggo panas bagean 0.75 "(19mm) bagean menyang 1900ºF (1038ºC) sajrone 7.5 detik. Potongan keramik dadi bagean ora mlebu
kontak karo kumparan.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Pemanasan tanpa tangan sing ora kalebu katrampilan operator kanggo pabrik
• Aplikasi langsung panas ing potongan karya kanthi presisi lan konsistensi
• Malah panyebaran pemanasan
• Kurang tekanan lan struktural bagian paling ampuh

induksi pemanasan baja bagian kanggo judhul panas

Pipa Pemanasan Induksi Baja Kanggo Mbusak lapisan plastik

Induksi Pemanasan Pipa Baja Kanggo Mbusak Lapisan plastik Kanthi Sistem Pemanasan RF

Tujuan Waras jampel polipropilena saka tabung baja kothong kanggo ngidini daur ulang tabung lan jampel kasebut.
Bahan tabung berongga baja 1 / 8 "(0.318 cm) ke 5 / 8" (1.59 cm) ID
Pelapisan polipropilena protèktif
Suhu 150 ºC (302 ° F)
Frekuensi 185 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-4.5kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot siji kapasitor 1.5 μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses / Narasi Koil sing wujud kothak layang enem digunakake kanggo panas pipa baja njero. Lapisan plastik cukup alus supaya gampang dicopot lan didaur ulang. Wektu sing dibutuhake kanggo nyawiji plastik saka sak meter kawat udakara 45 detik. Iki beda-beda adhedhasar diameter tabung.
Hasil / Manfaat Pemanasan induksi mung cara sing bisa kanggo mbusak lapisan plastik,
ninggalake ing bentuk sing ora polusi kanggo daur ulang. Iki minangka cara pangolahan sing luwih cepet lan uga nyuda jejak karbon perusahaan.

induction heating removing plastic

 

 

 

 

 

 

induksi pipa baja pemindai kanggo ngilangi plastik

 

induction heating casting steel

induksi casting baja cetakan karet kanthi pemanas induksi frekuensi tinggi

Tujuane Kanggo panasake rong casting baja sing ora teratur kanggo dicetak lan diikat nganggo karet sintetis
Casting baja Bahan loro, bentuk 17 mm kanthi teratur, udakara 6 "(152mm) x 9" (229mm) x 1 "(25.4mm)
Suhu 400 ºF (204 ºC)
Frekuensi 20 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-MF-45kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot patang kapasitor 1.0 μF (gunggunge 1.0 μF).
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Loro casting baja dilebokake ing piring terisolasi kanthi pin lokasi pandhuan kuningan. Piring kasebut dilebokake ing meja sing digeser dadi kumparan heliks multi-puter gedhe. Bagean kasebut induksi digawe panas nganti 400 ºF ing 180 detik. Wektu dadi panas sing alon supaya bagean bisa dadi suhu kanthi rata. Nalika siklus pemanasan rampung, saben bagean diselehake menyang pencet kanggo operasi cetakan lan ikatan.
Hasil / Manfaat Pemanasan induksi kanggo preheating massal saka coran baja
mrodhuksi:
• panas sing efisien lan bisa diulangi saka obor utawa oven.
• malah dadi panas saka bagean ing saindhenging
Gulungan multi-giliran gedhe nyedhiyakake:
• gampang loading lan unloading saka bagean
• keluwesan kanggo macem-macem ukuran casting lan géomètri