preheating induksi sadurunge welding pipe baja

Induksi Preheating Sadurunge Welding Steel Pipe

iki aplikasi pemanasan induksi nuduhake preheating saka pipe baja sadurunge welding karo 30kW sumber daya induksi air-cooled lan coil online-cooled. Preheating induktif bagean pipa sing bakal dilas njamin wektu welding luwih cepet lan kualitas sambungan welding sing luwih apik.

Industri: Manufaktur

Kelengkapan: HLQ 30kw air cooled induksi pemanas

Wektu: 300 detik.

Suhu: Dibutuhake saka suhu sekitar 600 ° C +/- 10 ° C (1112 ° F/ +/- 50 ° F)

Bahan: Pipa baja

Rincian kanggo pipa baja sing dilas:
Gawan dawa: 300 mm (11.8 inci)
DIA: 152.40 mm (5.9 inci)
Kekandelan: 18.26 mm (0.71 inci)
Daya pemanasan: 30-45 mm saka tengah (1.1 - 1.7 inci)

Rincian kanggo plate baja gandheng.
Ukuran total: 300 mm (11.8 inci) X 300 mm (11.8 inci)
Kekandelan: 10 mm (0.39 inci)
Dawane panas: 20-30 mm (0.7-1.1 inci) saka tengah.

Rincian setelan kanggo pipa baja welded:
Materi: Mica.
Ukuran total: 300 mm (11.8 inci) X 60 mm (2.3 inci)
Kekandelan: 20 mm (0.7 inci)
Suhu tahan 900 ° C (1652 ° F)

proses:

Kita nggunakake sistem pemanasan induksi 30kW sing digawe adhem hawa seluler sing ngidini kita gampang mindhah sistem lan koil pemanasan menyang macem-macem lokasi welding, tanpa perlu nyedhiyakake sistem pendinginan banyu utawa selang tambahan.

Pemanasan induksi nyedhiyakake panas sing konsisten ing saindhenging proses. Temperatur preheat bisa gampang diukur nganggo alat ngawasi suhu. Cara pemanasan induksi efisien banget amarga nyuda mundhut panas sing asring kedadeyan sajrone metode pemanasan liyane.