boiler banyu panas kanthi pemanasan induksi

Boiler Pemanas Banyu Panas Industri Kanthi Induksi Elektromagnetik-Generator Pemanas Banyu Panas

Boiler Banyu Panas Industri kanthi Induksi Elektromagnetik

parameter

 

 

item

 

unit

60KW 80KW 100KW 120KW 160KW 180KW 240KW 240KW-F 360KW
daya dirating kW 60 80 100 120 160 180 240 240 360
Saiki dina A 90 120 150 180 240 270 360 540 540
Tegangan / Frekuensi V/H z 380 / 50-60
Area bagean silang kabel daya mm²  

≥25

 

≥35

 

≥50

 

≥70

 

≥120

 

≥150

 

≥185

 

≥185

 

≥240

Efisiensi pemanasan % ≥98 ≥98 ≥98 ≥98 ≥98 ≥98 ≥98 ≥98 ≥98
Maks. tekanan pemanasan Mp a  

0.2

 

0.2

 

0.2

 

0.2

 

0.2

 

0.2

 

0.2

 

0.2

 

0.2

Min. aliran pompa L/m ing 72 96 120 144 192 216 316 336 384
Volume tank ekspansi L 60 80 80 120 160 180 240 240 320
Maks. suhu panas 85 85 85 90 90 90 90 90 90
Suhu pangayoman suhu kurang  

 

5

 

5

 

5

 

5

 

5

 

5

 

5

 

5

 

5

Output banyu panas 65ºC L / m 19.5 26 26 39 52 58.5 78 78 104

 

dimensi mm 1000 * 650 *

1480

1000 * 650 *

1480

1100 * 1000 *

1720

1100 * 1000 *

1720

1100 * 1000 *

1720

1315 * 1000 *

1910

1315 * 1000 *

1910

1720 * 1000 *

1910

1720 * 1000 *

1910

Sambungan inlet/outlet DN 50 50 65 65 65 80 80 100 100
Area pemanasan 480-720 720-960 860-1100 960-1440 1280-1920 1440-2160 1920-2880 1920-2880 2560-3840
Disipasi panas saka enclosure % ≤2 ≤2 ≤2 ≤2 ≤2 ≤2 ≤2 ≤2 ≤2
Maks. volume pemanasan L 1100 1480 1840 2200 2960 3300 4400 4400 5866
papan dadi panas m 1920-2400 2560-3200 2560-3200 4150-5740 6000-8000 6300-8550 8300-11480 8300-11480 11040-

15300

Meter listrik A 3-phase power meter 1.5-1.6A, trafo metering kudu diinstal kanthi rasional dening personel profesional
Kelas perlindungan IP 33

 

Prinsip Pemanasan Induksi Ketel banyu panas

fitur

1. Ngirit energi

Nalika suhu njero ruangan ngluwihi nilai sing wis disetel, boiler pemanasan tengah bakal dipateni kanthi otomatis, saéngga bisa ngirit energi luwih saka 30%. Lan bisa ngirit energi nganti 20% dibandhingake karo boiler tradisional sing nggunakake metode pemanasan resistensi. Suhu Konstan lan Spasi Nyaman

Suhu banyu bisa dikontrol ing sawetara 5 ~ 90ºC, lan presisi kontrol suhu bisa tekan ± 1ºC, nyedhiyakake swasana sing nyaman kanggo papan sampeyan. Ora kaya peralatan AC, pemanasan induksi ora nggawe lingkungan sing cocog kanggo tuwuh bakteri.

2. Ora Bising

Beda karo boiler pemanasan tengah sing nggunakake metode pendinginan udara, dandang pemanas sing digawe adhem banyu luwih sepi lan ora ngganggu.

3. Operasi Aman

Nggunakake pemanasan induksi entuk pamisahan listrik lan banyu, nyedhiyakake operasi sing luwih aman. Kajaba iku, macem-macem fungsi proteksi kayata proteksi antibeku, proteksi bocor listrik, proteksi sirkuit cendhak, proteksi kerugian fase, proteksi overheating, proteksi overcurrent, proteksi overvoltage, proteksi undervoltage, proteksi pengawasan diri dilengkapi. Panggunaan aman dijamin kanggo 10 taun.

4. Kontrol cerdas

Boiler pemanasan banyu induksi kita bisa dikontrol kanthi jarak jauh WIFI dening telpon pinter.

5. Gampang kanggo njaga

Pemanasan induksi ora dadi kondisi fouling, ngilangi kabutuhan kanggo ngilangi perawatan.

 

FAQ

Hubungi Layanan Pelanggan sadurunge Tuku

 

Babagan Milih Daya sing Cocok

Milih boiler sing cocog adhedhasar area pemanasan sampeyan

Kanggo bangunan kurang energi, boiler 60 ~ 80W / m² cocok;

Kanggo bangunan umum, boiler 80 ~ 100W / m² cocok;

Kanggo villa lan bungalow, boiler 100 ~ 150W / m² cocok;

Kanggo bangunan sing kinerja sealing ora apik lan dhuwure kamar luwih saka 2.7m utawa wong sing kerep mlebu, beban panas bangunan saya tambah lan kekuwatan boiler pemanasan pusat kudu luwih dhuwur.

 

Babagan Kahanan Instalasi

Apa kahanan instalasi

Njupuk boiler pemanasan pusat induksi 15kW minangka conto:

Salib bagean saka kabel daya utama ngirim ora kurang saka 6mm3, ngalih utama 32 ~ 45A, voltase 380V/50, aliran banyu minimal saka pump punika 25L/min, pump banyu kudu dipilih miturut dhuwur bangunan.

Babagan Aksesoris

Aksesoris apa sing dibutuhake

Wiwit saben situs instalasi saka customer beda, supaya macem-macem aksesoris dibutuhake. Kita mung nyedhiyakake boiler pemanasan tengah, aksesoris liyane kayata katup pompa, pipa lan konektor serikat kudu dituku dening pelanggan.

 

Babagan Sambungan Kanggo Pemanasan

Apa sambungan sing ditrapake kanggo pemanasan

Boiler pemanasan pusat induksi HLQ bisa disambungake kanthi fleksibel menyang sistem pemanasan lantai, radiator, tangki panyimpenan banyu panas, unit coil penggemar (FCU), lsp.

 

Babagan Layanan Instalasi

Produk kita bisa dipasang dening dealer lokal sing sah. Kita uga nampa leladen advance, lan kita nunjuk engineers kanggo kurban layanan instalasi lan panuntun dhumateng technical ing situs.

 

Babagan Logistik

Wektu pengiriman lan distribusi logistik

Kita janji bakal ngirim produk siap-kanggo-kapal ing 24 jam, lan ngirim produk digawe-kanggo-pesen ing 7-10 dina. Lan layanan logistik adhedhasar syarat pelanggan.

 

Babagan Service Life

Suwene umur layanan produk iki

Boiler pemanasan pusat induksi HLQ nganggo koil induksi frekuensi dhuwur lan inverter kelas industri, kabeh bagean utama digawe saka bahan sing diimpor, umur layanan bisa nganti 15 taun utawa luwih.