Induksi Soldering Konektor Kawat Tembaga

adil
Objektif tes aplikasi iki yaiku kanggo nemtokake wektu pemanasan kanggo konektor kabel tembaga induksi menyang kabel coaxial tembaga. Pelanggan pengin ngganti pateri tangan nganggo iringan penyaring, kanthi paterangan induksi. Paterian tangan bisa dadi intensif tenaga kerja, lan gabungan solder sing diasilake gumantung banget karo katrampilan operator kasebut. Induksi soldering ngidini kontrol proses winates, lan menehi asil sing konsisten.

Wear
DW-UHF-6KW-III mesin pemanas kurang empuk

alat pemanasBahan
• Kabel coaxial tembaga
• Konektor tembaga sing dipasang
• konektor internal berbentuk pelompat
• konektor internal kanthi tembaga kanthi bentuk tembaga
• Kawat sing dipasang
• Baja karbon

Tes 1: konduktor Tembaga Coax Pusat menyang Balet-Shaped Center Pin
Parameter tombol
Suhu: ~ 400 ° F (204 ° C)
Daya: 1.32 kW
Wektu: 3 detik kanggo konektor peluru

Tes 2: conductor pusat Tembaga Coax menyang Needle-Shaped Center Pin
Parameter tombol
Suhu: ~ 400 ° F (204 ° C)
Daya: 1.32 kW
Wektu: 1.5 detik kanggo konektor jarum

Tes 3: Soldering Copper Coax menyang Konektor Akhir (Pin Pusat Dibentuk Bullet)
Parameter tombol
Suhu: ~ 400 ° F (204 ° C)
Daya: 1.8 kW
Wektu: 30 detik wektu dadi panas, diikuti siklus pendinginan 10 detik

Tes 4: Soldering Copper Coax menyang Konektor Akhir (Pin Pusat jarum)
Parameter tombol
Suhu: ~ 400 ° F (204 ° C)
Wektu: 30 detik wektu dadi panas, diikuti siklus pendinginan 10 detik

proses:

Kanggo saben jinis pin tengah, proses soldering duwe rong langkah. Pisanan, soldering pin tengah (berbentuk peluru utawa jarum) menyang konduktor tengah kabel coaxial; lan nomer loro, soldering kabel coaxial karo pin menyang konektor mburi

Tes 1 lan 2: konduktor pusat coax tembaga sing sithik menyang pin konektor pusat

  1. Pin konektor internal (jarum lan peluru ngetutake proses sing padha) diklumpukake menyang konduktor pusat kabel coaxial. Slug sing adol kira-kira ½ dawane pin ing endi kawat kasebut bakal adol, dipotong lan dilebokake ing pungkasan sing nampa pin pusat. Konduktor tembaga coax dipanggonke ing slug solder ing pin kanthi tekanan cahya mudhun.
  2. Déwan kasebut dipasang ing kumparan induksi rong giliran, lan kekuwatan diuripake.
  3. Minangka solder cair, konduktor tembaga coax lungguh menyang pin tengah. Majelis kasebut isih diadegake sawetara detik maneh nalika adine adol. Cathetan: penting kanggo njaga sendi solder nganti adhem. Yen gerakan ana, sendhang sing adhem "adhem" bisa nyebabake.

Tes 3 lan 4: Konektor tembaga jinis mburi tembaga sing amba menyang Pin Center

  1. Kawat putar dicritake ing seruling korok. Coax karo solder diselehake ing konektor pungkasan.
  2. Déwan kasebut dipasang ing kumparan induksi berbentuk u, lan tenaga wis diuripake.
  3. Wektu panas - 30 detik kanggo salah sawijine pemasangan diikuti karo nyekel 10 detik supaya solidarisasi

Hasil / Keuntungan:

Pematerian kasebut sukses, lan dikonfirmasi manawa konektor kabel tembaga prabawa arupa pilihan sing apik kanggo pateri tangan.

  • Kontrol sing tepat wektu lan suhu
  • Daya njaluk kanthi siklus panas kanthi cepet
  • Proses sing bisa diulang maneh, ora gumantung saka operator
  • Pemanasan sing aman kanthi ora mbukak geni
  • Pemanasan efisien energi