Pengairan Tembaga Pratelan Pepe menyang Papan PCB

Tujuan:

Tes -Induksi Pompa Tembaga Polda menyang Papan PCB

Industri: Kesehatan & Gigi

bahan: Pipa tembaga rata, papan PCB

Campuran: Tempel solder suhu rendah

peralatan: DW-UHF-6KW-I Pemanas Induksi Genggam

unit pemanasan induksi portable

Power: 1.88 kW

wektu: 15 sèg.

Koil: Koil co-digawe khusus.

Proses:

HLQ wis dikontak karo pabrikan peralatan diagnostik terkemuka sing ngupayakake modhuksi inovasi ing teknologi Magnetic Resonance Imaging (MRI).

Pipa sing rata, sing ditampilake ing aplikasi pemanasan iki, digunakake kanggo mindhah panas kanthi beda suhu minimal utawa nyebar panas ing permukaan.

Solusi pemanasan induksi mbantu klien ngilangi wektu manufaktur sing sadurunge nggunakake 1 jam kanggo ngasilake 16 pipa panas tembaga sing solder.

The DW-UHF-6KW-Aku dadi sumber daya pemanas induksi bebarengan karo stasiun panas dadi proses pematerian ing wektu 15 detik. Kita uga nggunakake salah sawijining gulungan induksi khusus kanthi coement semen kanggo mesthekake yen kumparan ora ngalami karusakan mekanik.

Kanggo nindakake tes kasebut, kita nempatake pipo tembaga pateri induksi menyang rong papan rata sing nempel tempelan suhu kurang. Pemanasan induksi njamin bisa mbaleni lengkap. Ana pangurangan sing signifikan ing wektu siklus lan efisiensi saya tambah amarga saiki pirang-pirang bagean bisa didol kanthi bebarengan.