tembaga pateri bakar prabawa kanggo katup tembaga

Frekuensi induksi frekuensi pipa sing luwih dhuwur kanggo katup kuningan

Tujuan:

Tes: Induksi Soldering tubing tembaga menyang katup kuningan

Industri: HVAC

bahan: Pipo tembaga lan pipo

Piranti: Mesin pemanasan induksi DW-HF-25kw

Power: 16 kW

Suhu932oF(500oC)

wektu: detik 20

Koil: Koil co-digawe khusus.

Proses:

Panjaluk aplikasi iki wis digatekake menyang HLQ Induction Heating Power dening perusahaan HVAC. Tujuane yaiku ngilangi panggunaan cara obor saiki, uga mbusak cacat lan nambah safety kanggo operator. Kanggo miwiti tes kasebut, insinyur aplikasi kita ngramut tabung tembaga lan katup kuningan. Sawise ngetrapake fluks saben insinyur mesin digawe panas sajrone 20 detik. Solder ditrapake kanthi manual sawise sendi tekan 932oF(500C), lan nggawe solder sing rata ing sendi. Penggunaan pemanasan induksi sukses ing aplikasi HVAC iki.