dadi panas kanggo prapasan baja ing lumahing

Kinetika pemanasan induksi kanggo lumahing pelat baja

Kinetika pemanasan induksi kanggo lumahing pelat baja gumantung faktor: 1) sing nyebabake pangowahan paramèter listrik lan waja magnetik amarga asil paningkatan suhu (pangowahan iki nyebabake pangowahan jumlah panas sing diserep kanthi intensitas medan listrik ing arus induksi tartamtu) lan, 2) faktor sing tanggung jawab kanggo ngganti intensitas medan elektromagnetik sajrone dadi panas (yaiku, pangowahan arus ing induktor).

Faktor kasebut ana gandhengane karo pangowahan paramèter induktor sajrone dadi panas saka baja lan kanggo
keanehan desain aparat frekuensi tinggi sing diwenehake, yaiku, apa daya sing digunakake diatur sajrone proses pemanasan. Ing umume kasus intensitas medan elektromagnetik saka induktor ora tetep konstan sajrone dadi panas, lan pangowahan iki mengaruhi bentuk kurva wektu suhu.

Pemanasan induksi ing perawatan panas bagean mobil pisanan digunakake ing tanduran. Ing taun 1937-1938
mateni gulu poros engkol mesin ZIS-5 dikembangake ing pabrik kanthi kolaborasi karo staf
saka laboratorium VP Vologdin. Piranti kasebut dipasang minangka bagean saka lini produksi terus-terusan, ing endi
bagean kasebut ngalami perawatan mekanik ing aparat frekuensi tinggi semi-otomatis. Luwih saka 61% saka
bagean-bagean mesin ~ ~ ZIL-164A lan ZIL-157K lumahing kenceng dening panasan induksi.
Permukaan Quenching Bagian Mesin Sawise Induction Heating.
Pemanasan induksi digunakake kanthi umum kanggo perawatan bagean.

Kinetika pemanasan induksi kanggo lumahing pelat baja