Aplikasi tungku leleh aluminium induksi

Aplikasi tungku leleh aluminium induksi

Aluminium melting furnaceTungku lebur, dirancang minangka tungku induksi saluran, wis a total kapasitas nyekel 50 t lan migunani
kanggo
-bobote 40 t maksimum. Daya lebur digawe dening papat induktor sing dipasang at ditetepake sudhut ing
lantai tungku kanthi
a gunggunge nyambung 3,400 kW. Saben induktor duwe trafo tapped dhewe kanggo operasi kontrol individu.
In
ing acara Gagal siji induktor, sing liyane nyekel tumit sing panas at suhu nalika induktor sing salah yaiku
diganti
. Tungku wis siyap maneh kanggo operasi produksi sawise a periode 12 jam. Logam lebur kasebut yaiku
diwutahake
metu liwat tungku tungku lan bisa ditransfer at gradien nol kanggo tungku sing nyekel at ing rate saka 4 t/h. Nyekeli-lan-tungku casting uga nampa leleh liwat tungku tungku. Iki nggawe logam kanggo bakal bali kanggo tungku lebur yen dibutuhake, semono uga at gradien nol.

Urip Layanan Induktor lan Penggantian wektu
The urip layanan saka induktor gumantung karo kapasitas sing diinstal, ing jinis sistem pendinginan, bentuk saluran, lan jinis lapisan keramik. Layanan umur 250 dina kacarita kanggo udhara-digawe adhem induktor dirating at 250 kW, nanging mung 100 dina kanggo 400 rating kW. In loro-lorone kasus, output logam udakara 1,600 t aluminium.4
Kanthi nambah adhem efek lan jinis lapisan keramik, bisa uga 400-kW induktor kanggo ngrampungake faktor urip saka
250 dina lan
liyane karo output logam saka 2,500 t/induktor. Nanging, urip layanan mung 100 dina uga ora dingerteni. Pabrik operasi liyane laporan urip layanan faktor saka 15-27 sasi.
Luwih dhuwur induktor peringkat 900 kW lan liyane karo protarif duction saka 30 t/ dina saben induktor, prelu diarahake
aliran saka
metal lan pendinginan intensif, duwe ora durung suwe digunakake. Pengalaman dhisikan ditampilake sing aliran kuat nimbulaké erosi ing vertikal Saluran.
malah sanadyan iku ora perlu kanggo ngresiki saluran, ing dipengini layanan urip saka induktor ana ngurangi. Wuludandan wis digawe dening alon mudhun arah mili lan kanthi nyediakake a luwih stabil banyu cooling
sistem, kang menehi pangarep-arep kanggo nggayuh umur layanan faktor saka 12 sasi kanggo dhuwur-induktor daya.

Scrap aluminium bisa diolah ing macem-macem unit leleh:
langsung-tungku digawe panas (gas utawa minyak-dipecat) kanthi fasilitas pemulihan panas
tungku lebur induksi, saluran utawa jinis tungku.
Pilihan unit ditemtokake utamane dening kasedhiyan lan bentuk energi lan produksi biaya.
Pasokan bahan bakar saiki ngundang kita kanggo re-evaluasi kasedhiyan mbesuk. It is kanggo samesthine sing kenaikan rega bahan bakar uga bakal dibutuhake an kenaikan rega energi pengganti- Listrik- ing ngono dipikir kudu be diwenehi
ndhuwur kabeh liya kanggo panggunaan paling luweh saka energi pengganti kasebut. Kene, tungku induksi nawakake a
dhuwur-faktor pemanfaatan input daya, amarga panas digawe kanthi induksi listrik langsung ing kamar mandhi.
Tenaga pegawe biaya ing negara-negara industri lan rega logam sing luwih dhuwur obligasi kita kanggo remelt malah kurang-sasmita, cahya-ngukur kethokan lan kanggo makarya a unit leleh ing endi faktor penting sing nemtokake proses biaya sithik, yaiku energi biaya, kapitunan lebur, pangopènan biaya, lan pegawe biaya.

Aplikasi tungku leleh aluminium induksi