Pemanasan Tipe Kateter Induksi

Aplikasi Pemanasan Catheter Induksi Frekuensi Tinggi Dhukungan pemanasan kateter induksi iki asring dibutuhake ing Industri Medis kanggo produksi tabung kateter. Kanthi kateter kateter induksi, energi RF nambah suhu ing cetakan stainless steel utawa kuningan, tanpa ngubungi cetakan kanthi fisik utawa nggunakake nyala terbuka. Tip saka… Waca liyane