Pemanasan Tipe Kateter Induksi

Aplikasi Pemanasan Kateter Induksi Frekuensi Tinggi

Aplikasi pemanasan kateter kateter induksi iki asring dibutuhake ing Industri Medis kanggo produksi tabung kateter.

Kanthi kateter kateter induksi, energi RF nambah suhu ing cetakan stainless steel utawa kuningan, tanpa ngubungi cetakan kanthi fisik utawa nggunakake nyala terbuka. Ujung kateter banjur dibentuk kanthi nyisipake tabung plastik menyang die utawa cetakan sing digawe panas kanggo mbentuk sudhut sing dibunderaké. Pucuk tabung kateter sing bunder ngidini tabung bisa dilebokake ing manungsa kanthi trauma minimal jaringan awak. Cetakan kasebut uga bakal duwe kabel sing dipasang ing pipa kanggo nyegah pembentukan sumbatan. Kapabilitas induksi kontrol suhu sing tepat lan akurat cocog kanggo aplikasi medis sing tepat iki. Cetakan biasane dipasang nganggo jaket sing digawe adhem banyu sing digunakake kanggo adhem cetakan sing digawe panas nganti suhu wiwitan sing ditemtokake sing ndadekake sistem induksi bisa didorong dening zona wektu / siklus sing ditemtokake.

Piranti pemanas induksi kanggo tip kateter njamin tingkat pengulangan sing luwih gedhe. Proses pembuatan cepet lan tepat.

Tip Catheter biasane mbutuhake daya sithik. HLQ duwe sawetara unit daya sithik sing cocog kanggo kateter kateter lan bakal menehi rekomendasi peralatan sing tepat adhedhasar bagean lan syarat aplikasi sing unik.

 

Pemanas Catheter Tipping Die


Tujuan: Panaskan kateter aluminium nganti 2850F ing ndhuwur 2 nganti 5 detik kanggo mbentuk bahan kateter. Saiki, pemanasan ditindakake sajrone 15 detik kanthi peralatan induksi sing luwih lawas. Pelanggan pengin nggunakake negara solid peralatan pemanasan induksi kanggo nyuda wektu pemanasan lan nggawe proses sing luwih efisien.
Material: Cateter aluminium kateter mati ukuran 3/8 ″ OD lan 2 ″ dawane kanthi lengen klambi nonmagnetik ing zona panas. Bahan kateter diterangake padha karo plastik poliuretan. Uga, kawat baja diameter 0.035 ″
dilebokake ing tabung kateter supaya ora ambruk.
Suhu: 5000F
aplikasi: Pasokan listrik induksi solid state DW-UHF-3kW ditemtokake kanggo ngasilake asil ing ngisor iki kanthi luwih efisien:
–A wektu dadi panas nganti 3.3 detik nganti tekan 5000F lan mbentuk kateter bisa dienggo liwat nggunakake koil heliks puteran loro (2).
–Kateter kualitas digawe kanthi mencet 1/2 ″ tabung poliuretan menyang cetakan nalika tetep nganggo nggunakake kabel 0.035 to kanggo nyegah tabung tabung. Asil laboratorium nuduhake manawa ana penurunan wektu akeh sing bakal ningkatake produksi sanajan ora ngorbanake kualitas.
Induction Heating Equipment: DW-UHF-3kWkW pasokan listrik induksi padhet kalebu stasiun panas adoh sing ngemot siji (1) kapasitor gunggunge 1.2 µF.
Frekuensi: 287 kHz