Tabung Kuningan Frekuensi Induksi Soldering

Tujuan Kanggo Soldering Kuningan Induksi Solder frekuensi dhuwur kanthi majelis jaket banyu kuningan kanthi pemanasan induksi. Peralatan DW-HF-15KW Induksi Pemanasan Mesin Parameter Kunci Daya: 5 kW Suhu: 424 ° F (217 ° C) Wektu: 10 detik nganti alloy mili; 15 detik supaya alloy bisa rata ing tabung. TEST 1 Bahan • Banyu Kuningan… Waca liyane

Induksi Soldering Kuningan Kanggo Plate Baja

Kuningan Solder Induksi Frekuensi Dhuwur kanggo Teknologi Plate Baja Objektif Solder Induksi Frekuensi Tinggi kuningan ke piring baja Peralatan DW-UHF-6KW-I pemanas gandum induksi genggam Bahan Baja pelat tembaga induksi part kuningan menggunakan Harris Stay-Brite # 8 Solder Bantalan Perak lan Harris Flux Solder Gratis Lead Bridgit. Kunci Parameter Kunci: Suhu 2kW: 535 ° F nganti 585 ° F (279 ° C… Waca liyane

Induksi Soldering Brass Corner Joint

Solder Induksi Frekuensi Tinggi Kuningan Sudut Tujuan Bersama Solder loro sambungan sudut kuningan 45 °. Peralatan: DW-UHF-10kw induksi pemanas solder Materials StayBrite # 8 solder perak sing disedhiyakake dening pelanggan Bridgit fluks solder sing disedhiyakake dening pelanggan Brass pojok gabungan Koil Pancake Parameter Kunci Daya Parameter: 5.5 kW Suhu: Udakara 550 ° F (288 ° C) Wektu: 20 detik Proses: Flux… Waca liyane

Konektor Kuningan Pemasok Induksi

Konektor Kuningan Pemasok Induksi Di Panel Surya Dengan Pemanasan Induksi IGBT

Tujuan Solder telung konektor kuningan siji-siji ing kothak persimpangan panel surya tanpa mengaruhi komponen ing kothak persimpangan
Material box panel panel, konektor kuningan, kabel solder
Suhu 700 ºF (371 ºC)
Frekuensi 344 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-6 kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot siji kapasitor 1.0 μF.
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil heliks bentuk telu oval digunakake kanggo panas konektor. Sepotong kawat solder dilebokake ing area sendhi lan saben sendi digawe panas kanthi suwene 5 detik kanggo solder konektor. Total wektu proses yaiku 15 detik kanggo telung sendi kasebut.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Akurasi pinpoint mung ngirim dadi panas menyang gabungan; ora mengaruhi komponen sekitar
Panas sing mrodhuksi panas nggawe sendi apik lan resik
• Ngasilake kualitas dhuwur, asil sing bisa diulang
• Malah panyebaran pemanasan

kuningan connectior

 

 

 

 

 

 

 

konektor kuningan kuningan rf

 

 

 

 

 

 

 

induksi konektor kuningan induksi

Induksi Soldering Brass Heating Exchanger

Induksi Soldering Brass Heating Exchanger Of Series Copper Pipe 

Tujuan: Solder tutup tutup kuningan menyang seri tabung tembaga
Penukar panas Preassembled nganggo tabung tembaga lan 2 tutup ujung kuningan 2.36 "(60mm) OD, 0.08" nganti 0.12 "(2 nganti 3mm) kenthel ing loro ujung kasebut, solder cair
Suhu 302ºF (150ºC)
482ºF (250ºC)
Frekuensi 237kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-20kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot siji kapasitor 1.0μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil pancake dobel papat digunakake kanggo solder 2 tutup kuningan saben siklus. Solder cair disemprotake ing tutup mburi lan digawe panas nganti 18 detik 302ºF (150ºC) kanggo ngobati fluks. Banjur ing
panas ditambah dadi 482ºF (250ºC) suwene 15 detik kanggo solder bagean kasebut.
results
Pemanasan induksi menehi:
• Malah panyebaran pemanasan
• Yen dibandhingake karo piring panas, pemanasan induksi bisa dadi panas rong bagean sajrone 30 detik vs. siji bagean sajrone 60 detik
• Peningkatan produksi
• Ora ana owah-owahan karo proses panas alon

induksi soldering kuningan exchanger kuningan

 

 

 

 

 

 

induksi soldering kuningan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pipa tembaga solder

Induksi Soldering Brass Tube-Pipe

Induksi Soldering Brass Tube-Pipe-Tubing With RF Heating Heating System

Tujuan: Solder loro tabung kuningan ukuran 3/4 ″ lan 1/4 ″ bebarengan kanggo digunakake minangka antena ponsel. Dawane tabung saka papat (4) kaki nganti rolas (12) kaki, lan kudu dipasang ing sisih aksial. Gabungan kudu digawe nggunakake 60/40 Tin Lead Solder lan Kestor Rosin paste fluks.
Bahan: Tabung Kuningan ukuran 3/4 ″ lan 1/4 ″ 60/40 Solder Timah Timah
Kestor Rosin Flux
Suhu: 3750F
Aplikasi: Liwat panggunaan sumber daya induksi padat output DW-UHF-40KW bebarengan karo koil saluran dawa (5) puteran 12 unique sing unik, asil ing ngisor iki bisa diasilake:
3750 F tekan lan solder mili sawise dadi panas 35 detik.
Tingkat produksi 24 ″ saben menit ditemtokake cukup.
A fillet solder kualitas dipirsani sawise panas lan cooling
Piranti: DW-UHF-40kW output pasokan induksi padat negara kalebu siji (1) stasiun panas jarak jauh sing ngemot rong (2) kapasitor, lan lima (5) koil saluran putar unik digawe saka tabung tembaga 3/16 and lan ukuran 1 1 / 4 ″ dening 12 ″.
Frekuensi: 385 kHz

induksi soldering kuningan tabung

 

 

Majelis Brass Soldering Induction

Majelis Brass Soldering Induction With Frequency Frequency Soldering Units

Tujuan: Panasake tembaga kuningan lan tutup tutup nganti 4500F kanggo solder sajrone 20 detik. Saiki, wesi solder digunakake kanggo ngasilake sendi ing antarane pipi lan tutup. Pelanggan njaluk gabungan solder sing berkualitas kanthi panasan minimal bellows kanggo nyegah anil lan kerugian kinerja. Preforms solder, kanthi bentuk mesin cuci rata, digunakake kanggo ngrampungake aplikasi iki.
Bahan: Lonceng Kuningan ukuran 2 ″ ing diameteripun Preforms Solder
Cadmium Free Flux
Suhu: 4500F
Aplikasi: Pasokan listrik induksi output solid DW-UHF-20kW bebarengan karo koil heliks tikel tikel kaping pindho sing dimanfaatake kanggo nggayuh asil ing ngisor iki:
4500F kacepetan lan aliran solder rampung ing detik 6.3.
Gabungan solder kualitas sing padha.
Peralatan: output tenaga induksi padat output DW-UHF-20kW kalebu siji (1) stasiun panas jarak jauh sing ngemot siji (1) 1.2 μF kapasitor, lan telung (3) unik coil heliks tatu dobel kanthi diameter 0.4 ″.
Frekuensi: 307 kHz

Induksi Soldering Brass

Induksi Soldering Brass Rings

Induksi Soldering Brass Ring With Frequency High IGBT Induction Heater

Tujuan: Panas 1 3/4 ″, dering slip tembaga 3 ″ lan 6 ″ lan kumparan kawat tembaga sing ditutup nganti 3600 F kanggo solder sajrone telung (3) nganti enem (6) detik. Saiki produksi digawe kanthi nggunakake soldering iron lan solder feed rosin cored solder. Proses iki nggawe solder sing ora dikarepake ing sisih pinggir dering slip ing endi wesi solder kasebut kontak. Pelanggan pengin ndeleng peningkatan kualitas gabungan tanpa nguripake wektu.
Bahan: 303 Rings Slip Kuningan saka 1 3/4 ″, 3 ″ lan 6 ″ diameter. Majelis Kawat Tembaga Sheathed.
Resin Core Solder, 37% Pb, 63% Sn.
Suhu: 3750F
Aplikasi: Liwat pengujian laboratorium, pasokan listrik induksi output DW-UHF-20kW bebarengan karo koil jinis puteran "telinga" sing ngasilake papat (4) ngasilake asil ing ngisor iki:
Wektu kanggo nggayuh 3750 F kaya ing ngisor iki:
- 1 3/4 ″ ing 3 detik
- 3 ″ ing 3-4 detik
- 6 ″ ing 5 detik
Aliran solder sing cukup obah dideleng ngasilake sendi sing resik.
Preform s solder dianjurake kanggo nyepetake produksi.
Beban sisih difasilitasi kanthi koil gaya papat "4 muff" sing beda.
Piranti: DW-UHF-20kW output pasokan induksi padat negara kalebu siji (1) stasiun panas jarak jauh sing ngemot siji (1) 1.0 μFacacitor, input 4-20mA kanggo simulasi ramp cepet, lan papat (4) unik "muff kuping ”Gaya koil.
Frekuensi: 265 kHz

induksi soldering kuningan