Induksi Tembaga Kawat Tembaga

Induksi Soldering Copper Wires Dengan IGBT High Frequency Heating Unit

Tujuan Solder loro kabel tembaga kanggo menara sing wis diinstal ing garis bus tembaga
Bahan solder dicelupake batang tembaga / bus nikel, 2 kabel tembaga terdampar kaleng, tongkat brazing
Suhu 446 ºF (230 ºC)
Frekuensi 230 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-6kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot siji kapasitor 1.2μF.
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil heliks patang puteran digunakake kanggo solder rak buss bus. 2 kabel tembaga ditrapake ing menara lan listrik ditrapake sajrone 30 detik. Tongkat brazing dipangan kanthi tangan menyang bagean sing wis digawe panas lan utek kasebut mili kanthi rata, nggawe sendhi.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Wektu solder sing ngurangi
• Malah panyebaran pemanasan
• Gabungan kanggo konsistensi gabungan

 

induksi soldering copper wires

Tungku tembaga Induksi

Tembaga Solder Induksi Tutul Dering Speaker kanthi Pemanas Induksi IGBT

Objek Tembaga Objective Panas nganti reflows solder.
Tab Tembaga Material 0.25 X 0.25 inci persegi udakara 0.05 inci. Bahan solder bebas timbal (suhu leleh luwih dhuwur tinimbang solder biasa.)
Suhu 500 ºF kanggo 1.25 detik
Frekuensi 286 kHz
Peralatan DW-UHF-4.5 kW, 150-400 kHz sistem pemanas induksi solid state dilengkapi stasiun panas jarak jauh sing ngemot kapasitor 1.2 μF lan koil kerja sing dirancang khusus ..
Koil heliks multi-puteran sekitar diameter 3/16 inci internal digawe saka pipa diameter 1/16 inci.
Kawat Solder proses diwenehake menyang area tab speaker kanthi nggunakake feeder kawat otomatis. Banjur digawe panas kanggo mbukak maneh solder.
Asil / Mupangat Kanthi pemanasan induksi desain koil sing efisien gampang tekan suhu reflek sing dipengini kanthi wektu sing sithik.

induksi soldering tembaga