DW-HF-35kw Induction Heating Equipment

Description

Produsen lan pemasok mesin induksi sing paling dhuwur yaiku proses induksi brazing, leleh logam industri, forging induction, PWHT, welding preheat induction, shrink fitting, induksi hardening surface, etc.

Karakteristik utama:

1. Sirkuit tugas 100%, kerja terus diidini kanthi output tenaga maksimal.

2. Bobot entheng, mung 50-70KG.

3. Status tenaga konstan utawa konstanta bisa dipilih kanthi cocog kanggo entuk efisiensi pemanasan sing luwih dhuwur.

4. Tampilan daya panas lan frekuensi panas saiki lan osilasi.

5. Sirkuit kompensasi otomatis modulasi frekuensi lan frekuensi, fungsi daya digital sing tepat banget diwiwiti kanthi stabilitas Pemanasan lan Brazing.

Spesifikasi:

modelDW-HF-35KW
Masuki daya kekuwatan3X380V 50-60HZ
Maksimal daya maksimal35KVA
Frekuensi osilasi30K-80KHZ
Input daya max35KVA
Ndhuwur banyu udhara0.3Mpa≥6L / MIN
Oscillating current10-70A
Daur ulang tugas100% 30 ° C
bobot70KG
CubageKomputer host550X240X485mm
Ekstensi470X265X440mm
Panjang kabel>2m

 

Enquiry Product