Piranti Pemanasan Induksi

Description

Pasokan Alat Pemanasan Induksi

HLQ Induction Heating Machine Co ngasilake macem-macem persediaan piranti pemanas induksi kalebu seri kekuwatan frekuensi dhuwur, seri kekuwatan frekuensi medium, seri frekuensi panas ultrahigh kanggo pemanasan, pakan, penempelan, leleh, ikatan, welding, pengerasan lan pemanasan aplikasi permukaan panggunaan lan panggantos.

Karakteristik utama:

 

 

  • Modul IGBT lan teknologi kuwalik switching alus kaya ing produksi generator, bisa uga bisa dipercaya.
  • Cilik lan portabel, dibandhingake karo mesin kontrol SCR mung perlu ruang kerja 1 / 10. Efisiensi tinggi kanggo ngirit energi, efisiensi dhuwur lan daya adoh bisa dipertahankan
  • Generator bisa adaptasi ing kisaran frekuensi gedhe saka 1KHz nganti 2.0MHz, instalasi bisa ditindakake kanthi gampang banget miturut manual kita.
  • Siklus tugas 100, kemampuan kerja sing terus-terusan ing daya maksimal.
  • Daya tetep utawa mode kontrol tegangan sing konstan.
  • Tampilan daya output, frekuensi output, lan tegangan output.

SeriesmodelInput daya MaxInput saiki MaxFrekuensi osilasiinput voltaseDaur ulang tugas
M.F

.

DW-MF-15 Induction Generator15KW23A1KHz-20KHz Miturut aplikasi3phases380V ± 10%100%
DW-MF-25 Induction Generator25KW36A
DW-MF-35Induction Generator35KW51A
DW-MF-45 Induction Generator45KW68A
DW-MF-70 Induction Generator70KW105A
DW-MF-90 Induction Generator90KW135A
DW-MF-110 Induction Generator110KW170A
DW-MF-160 Induction Generator160KW240A
DW-MF-300 Induction Generator300KW400A
DW-MF-45 Induction Heating Rod Forging Furnace45KW68A1KHz-20KHz3phases380V ± 10%100%
DW-MF-70 Induction Heating Rod Forging Furnace70KW105A
DW-MF-90 Induction Heating Rod Forging Furnace90KW135A
DW-MF-110 Induction Heating Rod Forging Furnace110KW170A
DW-MF-160 Rod Pemanasan Induksi Palsu Tungku160KW240A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-1515KW23A1K-20KHz3phases380V ± 10%100%
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-2525KW36A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-3535KW51A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-4545KW68A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-7070KW105A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-9090KW135A
DW-MF-110 Induction Melting Furnace110KW170A
DW-MF-160 Induction Melting Furnace160KW240A
DW-MF-110 Induction Hardening Equipment110KW170A1K-8KHz3phases380V ± 10%100%
DW-MF-160Induction Hardening Equipment160KW240A
H.F

.

Seri DW-HF-15DW-HF-15KW15KVA32A30-100KHzTahap tunggal 220V80%
Seri DW-HF-25DW-HF-25KW-A25KVA23A20K-80KHz3phases380V ± 10%100%
DW-HF-25KW-B
Seri DW-HF-35DW-HF-35KW-B35KVA51A
Seri DW-HF-45DW-HF-45KW-B45KVA68A
Seri DW-HF-60DW-HF-60KW-B60KVA105A
Seri DW-HF-80DW-HF-80KW-B80KVA130A
Seri DW-HF-90DW-HF-90KW-B90KVA160A
Seri DW-HF-120DW-HF-120KW-B120KVA200A
Seri DW-HF-160DW-HF-160KW-B160KVA260A
U.H

.

F

.

 

DW-UHF-4.5KW4.5KW20A1.1-2.0MHzSingle phase220V ± 10%100%
DW-UHF-6.0KW6.0KW28A
DW-UHF-10KW10KW15A100-500KHz3phases380V ± 10%100%
DW-UHF-20KW20KW30A50-250KHz
DW-UHF-30KW30KW45A50-200KHz
DW-UHF-40KW40KW60A50-200KHz
DW-UHF-60KW60KW90A50-150KHz

Teori piranti pemanas induksi

Ing piranti pemanas induksi kasebut, sirkuit osilasi seri diterapake, liwat trafo frekuensi dhuwur, voltase kurang lan daya arus dhuwur yaiku output kanggo mbukak koil induksi.
Mesin seri DW-HF-15KW lan DW-HF-25KW minangka model pertama sing digawe ing perusahaan kami, nggunakake komponen MOSFET lan IGBT lan teknologi kontrol inverting generasi pertama, mesin kasebut dilengkapi struktur sing sederhana, keandalan sing dhuwur lan regane murah, lan gampang digunakake lan didandani, lan saiki dadi mesin sing paling akeh digunakake ing China lan ing luar negeri.


Ing seri DW-HF-35KW lan DW-HF-45KW Induction heating mesin, modul IGBT lan teknologi kontrol inverting generasi kaping loro wis digunakake, yaiku dual control lan teknologi kuwalik. Ing teknologi anyar kasebut, daya output lan frekuensi osilasi dikontrol kanthi mandiri. kita nggunakake komponen IGBT lan voltase frekuensi dhuwur ngatur sirkuit kontrol kanggo ngontrol kekuwatan lan nggunakake komponen IGBT, seri osilasi lan sirkuit jejak otomatis kanggo nggayuh ngoper alus ing kursus kuwalik, kabeh nggawe mesin dadi luwih dipercaya lan bisa nggawe mesin bisa terus nganggo siklus tugas 100%.


Dibandhingake karo mesin kanthi teknologi generasi kaping pisanan, teknologi generasi kaping loro luwih cocog kanggo mesin tenaga gedhe supaya bisa dipercaya luwih dhuwur.
Amarga nggunakake teknologi canggih, mesin seri DW-HF-35KW lan DW-HF-45KW diukur kanthi kisaran frekuensi sing luwih gedhe, ukuran luwih cilik, trafo digawe adhem banyu, reliabilitas sing luwih dhuwur lan biaya ndandani sing luwih murah.


Ing njero seri DW-HF-70KW induction heating device, Modul IGBT lan teknologi kontrol inverting generasi katelu wis digunakake, yaiku teknologi kontrol alus lan dual lan teknologi kuwalik. Ing teknologi iki, daya output lan frekuensi bisa dikontrol lan diatur kanthi kapisah, modul IGBT lan teknologi kontrol switching alus digunakake ing sirkuit switching frekuensi dhuwur kanggo ngontrol daya output. Ing sirkuit terbalik, sirkuit IGBT lan frekuensi nelusuri digunakake kanggo entuk kontrol switching alus sing cepet lan akurat. Adopsi teknologi anyar ora mung nambah kualitas lan reliabilitas mesin, nanging uga ngatasi masalah teknologi kanthi tenaga gedhe mesin pemanasan induksi lan bisa nggarap siklus tugas 100%.

=

Enquiry Product