Peralatan Gelombang Elektromagnetik

Description

Peralatan Gelombang Elektromagnetik

modelDW-UHF-60KW
input voltase3 phase, 380V, 50-60Hz
output Power60KW
Frekuensi osilasi30-150KHz
Max Input Current90A
Duty Cycle100%
Pemanasan saiki15-145A
bobot120KG
Sizemain680X370X640mm
Heaer530X330X480mm

Karakteristik utama

1.With frekuensi dhuwur nganti 150KHZ, lan bagian banget tipis lan cilik bisa gampang digawe panas.
2.IGBT lan teknologi pembalikane saiki wis digunakake; reliabilitas sing luwih dhuwur lan biaya maintenace murah.
3.100% siklus tugas, terus-terusan digunakake ing output daya maksimal.
4.Constant status kekuwatan saiki utawa konstan bisa dipilih kanthi tepat kanggo entuk efisiensi pemanasan sing luwih dhuwur;
5.Display saka daya panas lan pamanasan frekuensi saiki lan oscillating.
6.Simple kanggo nginstal, instalasi bisa dilakoni dening wong ora profproesional banget gampang;
7.Light bobot, ukuran cilik;
Wangun konektor wangun lan ukuran 8.different bisa diganti kanthi gampang kanggo ngetokake bagean sing beda-beda.

9.Advantages saka model karo timer: daya lan wektu operasi periode dadi panas lan wektu tetep bisa prasetel, kanggo éling sing prasaja kurva kurva, model iki disaranake digunakake kanggo produksi batch kanggo nambah repeatability.

aplikasi:

Utamané dirancang kanggo partikel cilik, soldering, quenching, panas.

   * Pengobatan serat kanggo sabuk sawit, piso.

   * Perawatan permen kanggo sabuk pinggiran.

   * Klep tutupan.

   * Pemanasan elektroda.

   * Pigura saka ujung saw.

   * Nggoleki gear.

   * Pemanas saka sekrup cilik.

   * Drilling forging utawa hardening.

   * Brazing saka latihan PCB cilik.

   * Brazing kanggo bagean perhiasan.

   * Brazing kanggo bagean hardware.

   * Ngopeni bagian bingkai tontonan optik.

   * Soldering kanggo konektor pranala data DLC.

   * Tin-Lead bonding Antennas.

   * Timer Kabel Coaxial solder.

   * Ngganti bagian cilik.

   * Brazing saka pribadi.

   * Nggeser gagang cilik.

   * Nggawé poros cilik.

=

Enquiry Product