Sistem pemanasan frekuensi medium MFS

Description

sistem pemanas induksi frekuensi medium lan pasokan listrik dadi panas

Sistem pemanasan induksi frekuensi medium (Seri MFS) diukur kanthi frekuensi sawetara 500Hz ~ 10KHz lan power100 ~ 1500KW, umume digunakake kanggo pemanas penetrasi, kayata pemanas rod kanggo mbentuk, leleh, pas lan preheat kanggo welding. Amarga sawetara frekuensi sing jembar, efek pemanasan sing kepenak gampang digayuh kanthi desain kanggo nimbang kabeh faktor kayata kepinginan sing nembus, efisiensi pemanasan, swara kerja, gaya aduk magnetik lan liya-liyane.

Ing mesin frekuensi medium MFS, digunakake struktur osilasi paralel. Komponen modul modul IGBT lan teknologi kontrol kuwalik generasi kaping papat diterapake kanggo njamin kualitas lan linuwih. Perlindhungan kanthi digunakake kayata proteksi saiki, perlindungan banyu, proteksi suhu, proteksi voltase, proteksi sirkuit cendhak lan proteksi gagal fase Nalika digunakake, output saiki, voltase output, frekuensi osilasi lan daya output kabeh ditampilake ing panel operasi kanggo mbantu desain koil lan nyetel mesin.
Miturut macem-macem panggunaan, rong struktur utama digunakake:
(1) struktur 1 : generator MF + kapasitor + koil

Struktur iki asring digunakake ing pirang-pirang panggunaan, kayata rod mesin pemanasan induksi lan mesin lebur. Struktur iki gampang digawe panas, kurang ilang lan efisiensin dhuwur.
Ing struktur iki, biasane tabung tembaga 3 nganti 15 meter dibutuhake kanggo nggawe kumparan; voltase koil dhuwur nganti 550V, lan ora diisolasi karo sistem catu daya, mula koil kudu diisolasi kanthi bener kanggo njamin keamanan operator.
(2) struktur 2 : generator MF + tutup + trafo + koil

Struktur iki uga asring digunakake, kayata leleh ing vakum, frekuensi medium mesin induksi hardening lan sapanunggalane. Liwat desain rasio trafo, arus output lan voltase bisa dikendhaleni kanggo memenuhi kepinginan panas sing beda-beda.
Ing struktur iki, koil aman kanggo operator, tabung koil bisa langsung ora kena insulasi. Koil gampang digawe kanthi mung sawetara puteran. Mesthine, trafo bakal nambah biaya lan konsumsi mesin kasebut.

specifications

modelDaya output sing diratingNesu FrekuensiInput saikivoltase inputDaur ulang tugasAliran banyubobotukuran
MFS-100100KW0.5-10KHz160A3fase 380V 50Hz100%10-20m³ / h175KG800x650x1800mm
MFS-160160KW0.5-10KHz250A10-20m³ / h180KG800x650x1800mm
MFS-200200KW0.5-10KHz310A10-20m³ / h180KG800x650x1800mm
MFS-250250KW0.5-10KHz380A10-20m³ / h192KG800x650x1800mm
MFS-300300KW0.5-8KHz460A25-35m³ / h198KG800x650x1800mm
MFS-400400KW0.5-8KHz610A25-35m³ / h225KG800x650x1800mm
MFS-500500KW0.5-8KHz760A25-35m³ / h350KG1500 x 800 x 2000mm
MFS-600600KW0.5-8KHz920A25-35m³ / h360KG1500 x 800 x 2000mm
MFS-750750KW0.5-6KHz1150A50-60m³ / h380KG1500 x 800 x 2000mm
MFS-800800KW0.5-6KHz1300A50-60m³ / h390KG1500 x 800 x 2000mm

Karakteristik utama

  • Desain umpan balik voltase lan nganggo sirkuit resonansi seri LC adhedhasar IGBT.
  • Teknologi inversi IGBT, konversi energi dhuwur luwih saka 97.5%.
  • Ngirit energi 30% luwih dhuwur dibandhingake karo teknologi SCR. Ing sirkuit resonansi seri, koil induksi kanthi voltase dhuwur lan arus kurang, saengga energi ilang sithik sanget. Teknologi switch alus sing ditrapake banjur kapitunan switch kurang banget.
  • Bisa diwiwiti 100% kanthi kahanan apa wae.
  • 100% siklus tugas, 24hours kemampuan kerja terus-terusan ing daya maksimal.
  • Kurang harmonis saiki lan faktor daya dhuwur. Faktor daya tetep 0.95 ing ndhuwur sajrone mlaku mesin.
  • Teknologi pelacakan frekuensi kanthi otomatis ndadekake faktor daya isih dhuwur sajrone proses pemanasan.
  • Keandalan sing apik, IGBT minangka transistor mateni mandhiri sing njamin inversi sukses lan bisa nglindhungi langsung; IGBT digunakake saka perusahaan infineon, pabrikan sing misuwur ing saindenging jagad.
  • Gampang dioperasikake lan dikelola, generator induksi IGBT MF gampang dicegah lan dijaga amarga struktur sirkuit sing sederhana. Nduweni perlindungan sing sampurna.

Pilihan

  • Piranti tungku pemanas, macem-macem jinis khusus tungku dadi pemanasan miturut pelanggan mbutuhake.
  • Sensor inframerah
  • Kontrol suhu.
  • Perlengkapan mekanik kontrol CNC utawa PLC kanggo aplikasi hardening.
  • Sistem pendinginan banyu.
  • Pakan rod pneumatik.
  • Sistem pemanas otomatis kabeh sing disesuaikan.

Aplikasi utama

  • Forging / mbentuk panas kanggo bahan kerja gedhe.
  • Pengerasan permukaan kanggo bagean gedhe.
  • Preheating saka mlengkung pipa.
  • Annealing las pipa.
  • Lebur saka aluminium tembaga lan sapanunggalane.
  • Nyilikake lengen klambi.

Enquiry Product