Pemindai Pemanasan Kurangi Fitting Shafts lan Bearings

Description

Pimpinan Produsen Pemanasan Induksi Produsen khusus ing Shrink Fitting Shafts, prheating shrink fit Bearings, pemegang, welding stress relieving, preheat welding heat treatment, PWHT.

MYD seri sistem pemanasan induksi kanggo shafts lan bantalan pasak, pemanasan pipa, pemanasan pre-welding lan perawatan panas pasca-welding

modelMYD-40KWMYD-50KWMYD-60KWMYD-80KWMYD-100KWMYD-120KW
input Power3 * 380VAC (Standar), 3 * 220VAC (Opsional), 3 * 440VAC (Opsional)
Frekuensi Output2KHZ ~ 30KHZ
output Power40KW50KW60KW80KW100KW120KW
Input Saiki60A75A90A120A150A180A
Pendinginan UdaraUkuran panas: ¢ 100-1500mmSize: 800 * 560 * 1350mm
DSP kontrolMax: 900 ℃; Pemanasane kacepetan: 5-400 ℃ / minUkuran pengepakan: 900 * 660 * 1560mm
6 Kontrol saluran10 kurva recorderBobot netto: 120kgBobot kotor karo bagian: 155-260kg
Bagéan utamaKoil induksiK ThermocouplePerekam Suhu R-1006
Kabel sambunganKantong InsulasiKabel Sambungan Termokopel

 

Induksi pemanasan induksi

Dibandhingake karo cara nyegah preheating lan stress, pemanasan induksi menehi akeh kaluwihan, kalebu kesetaraan panas lan kualitas sing luwih apik, wektu siklus nyuda, lan biaya sing luwih murah. Pemanasan induksi uga aman, dipercaya lan gampang dienggo, lan angka luwih dhuwur tinimbang teknologi alternatif. Efisiensi lan fleksibilitas daya.

Fitur sistem induksi kontrol DSP

• Pendinginan udara: Penak kanggo nginstal.
• Perekam suhu: Ngrekam kabeh kurva pemanas lan nyithak
• Koil induksi sing alus: Gampang dipasang ing bagéyan sing beda-beda.
• Kontrol Suhu: Tindakake proses pemanasan kanthi syarat PWHT.
• Layar tutul PLC: Intuisi kanggo ndeleng lan gampang dioperasikake.
• Daya pemanasan induksi: Kacepetan panas sing dhuwur lan efisiensi pemanasan, Hemat energi listrik
• Cepet dadi panas. Bisa nggayuh 300 derajat C sajrone 10 Min. Ngirit wektu panas
• Ngirit daya Listrik: Bisa ngirit luwih saka 50% tenaga listrik dibandhingake karo cara preheating lan stres konvensional konvensional

Aplikasi lan utama nggunakake kothak

Sistem pemindah induksi MYD seri yaiku peralatan pemanasan induksi pendinginan hawa kanthi sistem DSP. Aplikasi utamané yaiku pipa pemanasan, pre-heating welding, perawatan panas pas welding, relief stres, annealing, lan liya-liyane.
Pelapisan ngetokake, Ngurangi fitting
Weld preheating, Post-weld Treatment Heating, Relief Stress, Annealing
Industri kasebut yaiku pipeline, petrokimia, baja, boiler, kapal, silinder, struktur logam, struktur spasial, jembatan keretapi, banyu listrik, konstruksi tambang, manufaktur kendaraan, tenaga nuklir, pertambangan, pengolahan plastik.

Peralatan panyedhiya induksi kalebu

1. Daya pemanasan induksi
2. Koil induksi (Koil induksi clamp) utawa (Koil induksi alus)
3. Kabel sambungan supaya gampang ngubungake kumparan lan tenaga panas
4. Kontrol suhu
5. Layar tutul PLC
6. Perekam suhu karo printer
7. K tipe termokopel & kabel sambungan
8. Selimut jampel
9. Lan bagean liyane.

Pilih bagian

1. thermocouple jinis K
2. tukang las Thermocouple
3. Selimut Isolasi
4. Lan sapanunggalane

 

 

Enquiry Product