PWHT Machine Portable with Induction

Description

Produsen pemimpin mesin PWHT portabel induksi, mesin perawatan las dilepasake hotspot, mesin las preheat portable, hotspot welding Portable relheping sistem.

Aplikasi Utama:

l Preheat: panas las, lapisan, nyemprot, mlengkung, pas & panas sing ora dipasang

l Perawatan panas pas-las: tank, boile, pipa, sheet baja utawa proyek logam liyane

l InduksiHeat: pemanasan cetakan, kapal, bathi seng, bagean logam gedhe & ora teratur

l Panas bahan pipa: minyak pipa, gas pipa, banyu pipa, petrokimia pipa lan bahan pipa liyane

Fitur utama:

* Kacepetan dhuwur: 70%

* Toleransi sithik

* Ngirit energi

* Efisiensi dhuwur

* Pemanasan sing akurat

* Operasi sederhana

* Panas tanpa kontak

* Perlindhungan lingkungan

* Kahanan hipotermia

* Pendinginan udara cocog kanggo lingkungan suhu kurang

* Pemanasan induksi luwih seragam tinimbang minyak, gas, dadi panas

MYD-20KWMYD-10KW
voltase input3 * 380V, 50 / 60Hz, 4 Wires
Input Saiki1 ~ 30A1 ~ 15A
Output Saiki0 ~ 300A0 ~ 200A
output Power1 ~ 20KW1 ~ 10KW, Max 15KW, 150% siklus tugas
Frekuensi Output5 ~ 30KHZ
ThermocoupleTipe K
Sistem suhuMbangun ing mesin induksi
Suhu PemanenMax800 ℃Max500
SizeX x 700 330 410 mmX x 650 310 410 mm
bobot32kg26 kg
Induksi Pemanasan Induksi
Length10 ~ 20 M
diameter15 mm
digunakake suhu-30 ~ 45 ℃
Ukuran pipaOD: 50 ~ 500mm utawa padha karo

Mesin priksa mesin pwhtMesin welding preheat portable

Enquiry Product