Ketel Uap Induksi

Description

Prinsip ketel uap induksi |

generator uap induksi | ketel uap pemanas induksi

Penemuan iki ana gandhengane karo ketel steril induksi | elektromagnetik generator uap induksi sing makaryakke karo sumber daya listrik saiki sing beda-beda. Sing luwih khusus, panemuan iki ana gandhengane karo ketel uap induksi elektromagnetik sing kompak lan efisien banget sing bisa terus operasi, operasi intermiten lan operasi pemanasan kosong.

Steamer sing digunakake saiki, kayata kukus masak, oven konveksi, pemanas uap masak, kukus kanggo defrosting panganan beku, kukus kanggo ngolah godhong teh, bath uap kanggo keperluan rumah tangga, kukus kanggo reresik, lan kukus sing digunakake ing restoran lan hotel, digunakake umume minangka peralatan kanggo nggunakake uap sing diasilake. Umume, bahan bakar fosil (gas, minyak bumi, minyak mentah, batu bara lan liya-liyane) dibakar minangka sumber panas kanggo kukusan gedhe sing digunakake saiki. Nanging, cara pemanasan iki ora irit kanggo kukusan kompak.

Uap kompak sing lagi kompak saiki digunakake umume pemanas resistensi listrik minangka sumber panas. Uap kaya ngono entuk uap kanthi sithik kanthi nyemprotake banyu ing piring wesi sing wis digawe panas sadurunge digawe panas karo tabung pangayoman saka pemanas saka njero utawa ngisor piring.

Tingkat hemat energi ketel uap induksi elektromagnetik:

Amarga wadhah wesi dadi panas dhewe, tingkat konversi panas utamane dhuwur, sing bisa nganti luwih saka 95%; prinsip kerja generator uap elektromagnetik yaiku yen sawetara banyu mlebu ing wadhah kasebut, mula bakal digawe panas dadi Saluran kukusan, kanggo mesthekake cara ngisi banyu maneh, mula bakal ana pemanfaatan uap.

Product Description

Generator uap induk uap induksi tekanan tinggi kualitas industri saka pabrikan China

1) Sistem Kontrol Elektronik LCD Kanthi Otomatis

2) Komponen Inti Berkualitas Tinggi——Pemanas induksi elektromagnetik

3) Komponen lan Komponen Berkualitas Tinggi —— Alat Listrik Eceran Delixi

4) Perlindhungan Interlock Keamanan Multiple

5) Desain Ilmiah lan Penampilan sing Menarik

6) Instalasi Gampang lan Cepet

7) Koil induksi magnetik dadi panas banyu sing umob Gawe uap - Luwih Eco-Ramah lan Ekonomis

8) Jangkauan Aplikasi Wide

 

Konten / model barangdaya dirating

(KW)

Suhu uap sing dirating

()

Saiki dina

(A)

 

Tekanan kukus sing dirating

(mpa)

 

Penguapan

(kg / h)

Efisiensi termal

(%)

 

voltase input

(V / HZ)

Salib kabel kabel input

(MM2)

 

Diameter outlet uap

 

Dhiameter katup reliefDhiameter inletDiameter saluranSakabèhé dimensi

(Mm)

 

HLQ-1010165150.71497380 / 50HZ2.5DN20DN20DN15DN15450 * 750 * 1000
HLQ-2020165300.72897380 / 50HZ6DN20DN20DN15DN15450 * 750 * 1000
HLQ-3030165450.74097380 / 50HZ10DN20DN20DN15DN15650 * 950 * 1200
HLQ-4040165600.75597380 / 50HZ16DN20DN20DN15DN15780 * 950 * 1470
HLQ-5050165750.77097380 / 50HZ25DN20DN20DN15DN15780 * 950 * 1470
HLQ-6060165900.78597380 / 50HZ25DN20DN20DN15DN15780 * 950 * 1470
HLQ-80801651200.711097380 / 50HZ35DN25DN20DN15DN15680 * 1020 * 1780
HLQ-1001001651500.714097380 / 50HZ50DN25DN20DN25DN151150 * 1000 * 1730
HLQ-1201201651800.716597380 / 50HZ70DN25DN20DN25DN151150 * 1000 * 1730
HLQ-1601601652400.722097380 / 50HZ95DN25DN20DN25DN151150 * 1000 * 1880
HLQ-2402401653600.733097380 / 50HZ185DN40DN20DN40DN151470 * 940 * 2130
HLQ-3203201654800.745097380 / 50HZ300DN50DN20DN50DN151470 * 940 * 2130
HLQ-3603601655400.750097380 / 50HZ400DN50DN20DN50DN152500 * 940 * 2130
HLQ-4804801657200.767097380 / 50HZ600DN50DN20DN50DN153150 * 950 * 2130
HLQ-6406401659600.790097380 / 50HZ800DN50DN20DN50DN152500 * 950 * 2130
HLQ-72072016510800.7100097380 / 50HZ900DN50DN20DN50DN153150 * 950 * 2130

Aplikasi generator uap induksi | ketel uap pemanas induksi:

Enquiry Product