Piranti generator uap induksi elektromagnetik

Description

Piranti Generator Uap Induksi Elektromagnetik|Boiler uap induksi elektromagnetik|boiler uap pemanasan induksi

Piranti generator uap induksi elektromagnetikPenemuan iki ana hubungane karo ketel banyu nguap induksi | induksi steram boiler|elektromagnetik generator uap induksi sing makaryakke karo sumber daya listrik saiki sing beda-beda. Sing luwih khusus, panemuan iki ana gandhengane karo ketel uap induksi elektromagnetik sing kompak lan efisien banget sing bisa terus operasi, operasi intermiten lan operasi pemanasan kosong.

Steamer sing digunakake saiki, kayata kukus masak, oven konveksi, pemanas uap masak, kukus kanggo defrosting panganan beku, kukus kanggo ngolah godhong teh, bath uap kanggo keperluan rumah tangga, kukus kanggo reresik, lan kukus sing digunakake ing restoran lan hotel, digunakake umume minangka peralatan kanggo nggunakake uap sing diasilake. Umume, bahan bakar fosil (gas, minyak bumi, minyak mentah, batu bara lan liya-liyane) dibakar minangka sumber panas kanggo kukusan gedhe sing digunakake saiki. Nanging, cara pemanasan iki ora irit kanggo kukusan kompak.

Uap kompak sing lagi kompak saiki digunakake umume pemanas resistensi listrik minangka sumber panas. Uap kaya ngono entuk uap kanthi sithik kanthi nyemprotake banyu ing piring wesi sing wis digawe panas sadurunge digawe panas karo tabung pangayoman saka pemanas saka njero utawa ngisor piring.

Tingkat hemat energi saka induksi nguap banyu boiler| ketel uap induksi elektromagnetik:

Amarga wadhah wesi dadi panas dhewe, tingkat konversi panas utamane dhuwur, sing bisa nganti luwih saka 95%; prinsip kerja generator uap elektromagnetik yaiku yen sawetara banyu mlebu ing wadhah kasebut, mula bakal digawe panas dadi Saluran kukusan, kanggo mesthekake cara ngisi banyu maneh, mula bakal ana pemanfaatan uap.

Deskripsi Produk boiler banyu nguap induksi:

Generator uap induk uap induksi tekanan tinggi kualitas industri saka pabrikan China

1) Sistem Kontrol Elektronik LCD Kanthi Otomatis

2) Komponen Inti Berkualitas Tinggi——Pemanas induksi elektromagnetik

3) Komponen lan Komponen Berkualitas Tinggi —— Alat Listrik Eceran Delixi

4) Perlindhungan Interlock Keamanan Multiple

5) Desain Ilmiah lan Penampilan sing Menarik

6) Instalasi Gampang lan Cepet

7) Koil induksi magnetik dadi panas banyu sing umob Gawe uap - Luwih Eco-Ramah lan Ekonomis

8) Jangkauan Aplikasi Wide

Konten / model barang daya dirating

(KW)

Suhu uap sing dirating

()

Saiki dina

(A)

 

Tekanan kukus sing dirating

(mpa)

 

Penguapan

(kg / h)

Efisiensi termal

(%)

 

voltase input

(V / HZ)

Salib kabel kabel input

(MM2)

 

Diameter outlet uap

 

Dhiameter katup relief Dhiameter inlet Diameter saluran Sakabèhé dimensi

(Mm)

 

HLQ-10 10 165 15 0.7 14 97 380 / 50HZ 2.5 DN20 DN20 DN15 DN15 450 * 750 * 1000
HLQ-20 20 165 30 0.7 28 97 380 / 50HZ 6 DN20 DN20 DN15 DN15 450 * 750 * 1000
HLQ-30 30 165 45 0.7 40 97 380 / 50HZ 10 DN20 DN20 DN15 DN15 650 * 950 * 1200
HLQ-40 40 165 60 0.7 55 97 380 / 50HZ 16 DN20 DN20 DN15 DN15 780 * 950 * 1470
HLQ-50 50 165 75 0.7 70 97 380 / 50HZ 25 DN20 DN20 DN15 DN15 780 * 950 * 1470
HLQ-60 60 165 90 0.7 85 97 380 / 50HZ 25 DN20 DN20 DN15 DN15 780 * 950 * 1470
HLQ-80 80 165 120 0.7 110 97 380 / 50HZ 35 DN25 DN20 DN15 DN15 680 * 1020 * 1780
HLQ-100 100 165 150 0.7 140 97 380 / 50HZ 50 DN25 DN20 DN25 DN15 1150 * 1000 * 1730
HLQ-120 120 165 180 0.7 165 97 380 / 50HZ 70 DN25 DN20 DN25 DN15 1150 * 1000 * 1730
HLQ-160 160 165 240 0.7 220 97 380 / 50HZ 95 DN25 DN20 DN25 DN15 1150 * 1000 * 1880
HLQ-240 240 165 360 0.7 330 97 380 / 50HZ 185 DN40 DN20 DN40 DN15 1470 * 940 * 2130
HLQ-320 320 165 480 0.7 450 97 380 / 50HZ 300 DN50 DN20 DN50 DN15 1470 * 940 * 2130
HLQ-360 360 165 540 0.7 500 97 380 / 50HZ 400 DN50 DN20 DN50 DN15 2500 * 940 * 2130
HLQ-480 480 165 720 0.7 670 97 380 / 50HZ 600 DN50 DN20 DN50 DN15 3150 * 950 * 2130
HLQ-640 640 165 960 0.7 900 97 380 / 50HZ 800 DN50 DN20 DN50 DN15 2500 * 950 * 2130
HLQ-720 720 165 1080 0.7 1000 97 380 / 50HZ 900 DN50 DN20 DN50 DN15 3150 * 950 * 2130

 

Kaluwihan & Fitur Sistem Pemanasan Induksi Elektromagnetik:

- Ngirit listrik 30% ~ 80%, utamane kanggo mesin tenaga gedhe.
- Ora ana pengaruh ing lingkungan kerja: sistem pemanasan frekuensi dhuwur duwe tingkat panggunaan energi panas 90% +.
- Pemanasan cepet, kontrol suhu sing akurat
- Bisa kerja suwe ing lingkungan sing atos
- Sistem pemanasan frekuensi dhuwur nggawe daya pemanasan luwih gedhe dibandhingake karo pemanasan kabel resistensi tradisional.
- Ora ana faktor sing ora aman dibandhingake karo pemanasan tradisional: suhu ing permukaan wadhah materi kira-kira 50°C~80°C.

Fitur Generator Uap Induksi:

1) Sistem Kontrol Elektronik LCD Kanthi Otomatis

2) Komponen inti sing berkualitas tinggi - Pemanas induksi elektromagnetik

3) Komponen lan Bagéan Berkualitas Tinggi——Peralatan Listrik Merk Terkenal

4) Perlindhungan Interlock Keamanan Multiple

5) Desain Ilmiah lan Penampilan sing Menarik

6) Instalasi Gampang lan Cepet

7) Koil induksi magnetik dadi panas banyu sing umob Gawe uap - Luwih Eco-Ramah lan Ekonomis

8) Jangkauan Aplikasi Wide

Aplikasi ketel banyu nguap induksi|Generator Uap Pemanasan Induksi Elektromagnetik

1, digunakake digunakake ing industri pangan: kaya kothak uap, mesin Dofu, mesin sealing, tank sterilization, packing mesin, mesin lapisan lan ing.

2, aplikasi kasus ing industri biokimia: fermentor, reaktor, pot sandwich, blender, Emulsifier lan etc.

3, mboko sithik ditrapake ing industri cuci kaya meja ironing, pengering mesin cuci, mesin pangatusan lan reresik, mesin cuci lan mesin lem dll.

 

Perbandingan Jinis-jinis Generator Uap
Tipe Generator Uap Generator Uap Gas Resistance Wire Steam Generator Generator Uap Batubara Generator Uap Pemanas Elektromagnetik
Energi Digunakake Gas dening Fire Resistance Wire dening Listrik Batu bara dening Fire Pemanasan Elektromagnetik dening Listrik
Nilai Tukar Panas 85% 88% 75% 96%
Butuh Wong sing Kuwajiban Ya Ora Ana Ya Ora Ana
Akurasi Kontrol Suhu ± 8 ℃ ± 6 ℃ ± 15 ℃ ± 3 ℃
Dipanasake Cepet alon Cepet alon Cepet banget
Lingkungan Pakaryan A polusi sethitik sawise murub clean polusi clean
Indeks Risiko Produksi Risiko bocor gas, pipa rumit Resiko kebocoran listrik ing tembok njero gampang diskalakake Resiko suhu dhuwur, polusi abot Ora ana risiko bocor, banyu lan listrik dipisahake kanthi lengkap
Kinerja Operasional Rumit prasaja Rumit prasaja

Aplikasi generator uap pemanasan induksi|boiler uap pemanasan induksi:

Piranti generator uap induksi elektromagnetik

Enquiry Product