Boiler minyak konduktif termal induksi

Description

Pemanasan induksi elektromagnetik ketel minyak konduktif termal-Boiler Cairan Induksi-Generator Pemanasan Cairan Induksi

Product Description

Minyak konduktif termal pemanasan induksi boiler minangka jinis anyar saka peralatan pemanasan induksi elektromagnetik sing aman, hemat energi, tekanan rendah lan bisa nyedhiyakake energi panas suhu dhuwur. Iki nggunakake induksi elektromagnetik minangka sumber panas, lenga konduktif termal panas minangka pembawa panas, lan nggunakake pompa minyak panas kanggo ngeterake cairan minyak konduktif termal menyang peralatan sing kudu dipanasake. Sumber panas lan peralatan mbentuk daur ulang panas sirkulasi kanggo entuk transfer energi panas terus-terusan, lan sateruse lan maneh kanggo nyukupi syarat teknologi pemanasan. Nduwe peralatan pemanasan khusus industri kanthi operasi sing gampang, ora ana polusi lan tilas cilik.

Boiler lenga konduktif termal induksi

Parameter Teknis

Boiler minyak konduktif termal induksi
Spesifikasi Model DWOB-80 DWOB-100 DWOB-150 DWOB-300 DWOB-600
Tekanan desain (MPa) 0.5 0.5 0.5 0.5 0.5
Tekanan kerja (MPa) 0.4 0.4 0.4 0.4 0.4
Daya peringkat (KW) 80 100 150 300 600
Rated saiki (A) 120 150 225 450 900
Tegangan (V) 380 380 380 380 380
Precision ± 1 ° C
Kisaran suhu (℃) 0-350 0-350 0-350 0-350 0-350
Efisiensi termal 98% 98% 98% 98% 98%
Sirah pompa 25 / 38 25 / 40 25 / 40 50 / 50 55 / 30
Aliran pompa 40 40 40 50 / 60 100
Motor Power 5.5 5.5 / 7.5 20 21 22

 

Keuntungan kinerja: Pemanasan induksi ketel minyak konduktif termal

1. Ijo lan perlindungan lingkungan: Dibandhingake karo boiler tradisional, ora kobong lan ora ngetokake polutan nalika dadi panas. Iku kanthi selaras karo rencana jangka panjang nasional kanggo kontrol polusi, perlindungan lingkungan ijo lan urip karbon rendah.

2. Ngirit energi. Dibandhingake karo ketel tabung pemanasan listrik, ketel induksi elektromagnetik bisa ngirit 20% nganti 30% energi. Iki nggunakake fenomena saiki eddy saka elektromagnetik frekuensi dhuwur kanggo langsung panas awak tungku ketel. resistance Magnetik sawijining cilik lan efficiency termal dhuwur, kang bisa tekan luwih saka 95%.

3. urip dawa layanan. Umur layanan ping telu nganti kaping papat tinimbang boiler sing nganggo batu bara lan gas. Boiler tradisional terus ngrusak awak tungku amarga suhu dhuwur sing diasilake dening pembakaran, lan tungku bakal rusak liwat wektu. Boiler elektromagnetik nggunakake prinsip pemanasan elektromagnetik frekuensi dhuwur, ora ana geni, ora ana pembakaran.

4. Tingkat otomatisasi sing dhuwur: Ngadopsi teknologi PLC kontrol otomatisasi sing bisa diprogram, teknologi chip tunggal MCU, layar tutul lan teknologi film. Ease saka teknologi iki mbisakake remot kontrol saka boiler lenga induksi elektromagnetik tanpa tugas manual.

 

 

fitur

The boiler lenga konduktif termal induksi magnetik nduweni karakteristik struktur kompak, ukuran cilik, bobot entheng, instalasi lan operasi sing gampang, pemanasan cepet lan ora ana polusi lingkungan, lan liya-liyane. Komputer kanthi otomatis ngontrol suhu lan bisa entuk suhu kerja sing luwih dhuwur ing tekanan kerja sing luwih murah.

 

Enquiry Product