Boiler Banyu Panas Kanthi Induksi Elektromagnetik

Description

Boiler Banyu Panas Kanthi Induksi Elektromagnetik-Industrial Water Boiler Generator

15-20KW Industrial Elektromagnetik Induksi Panas Water Boiler

parameter

item unit HLQ-CNL-15 HLQ-CNL-20
daya dirating kW 15 20
Saiki dina A 22.5 30
Tegangan / Frekuensi V / Hz 380 / 50-60 380 / 50-60
Area bagean silang kabel daya mm² ≥6 ≥10
Efisiensi pemanasan % ≥98 ≥98
Maks. tekanan pemanasan MPa 0.2 0.2
Min. aliran pompa L / min 25 32
Volume tank ekspansi L 15 20
Maks. suhu panas 85 85
Output banyu panas 65ºC L / min 5 5
dimensi mm 4.88 6.5
Sambungan inlet/outlet DN 700 * 400 * 1020 700 * 400 * 1020
Area pemanasan 32 32
Suhu suhu kurang
pangayoman
140-170 180-220
papan dadi panas m 530-670 640-800
Meter listrik A 10A(40A) 10A(40A)
Kelas perlindungan IP 33 33
Disipasi panas saka enclosure % ≤2 ≤2
Maks. volume pemanasan L 278 37

fitur

Energy

Nalika suhu njero ruangan ngluwihi nilai sing wis disetel, boiler pemanasan tengah bakal dipateni kanthi otomatis, saéngga bisa ngirit energi luwih saka 30%. Lan bisa ngirit energi nganti 20% dibandhingake karo boiler tradisional sing nggunakake metode pemanasan resistensi. Suhu Konstan lan Spasi Nyaman

Suhu banyu bisa dikontrol ing sawetara 5 ~ 90ºC, lan presisi kontrol suhu bisa tekan ± 1ºC, nyedhiyakake swasana sing nyaman kanggo papan sampeyan. Ora kaya peralatan AC, pemanasan induksi ora nggawe lingkungan sing cocog kanggo tuwuh bakteri.

Ora Ganggu

Beda karo boiler pemanasan tengah sing nggunakake metode pendinginan udara, dandang pemanas sing digawe adhem banyu luwih sepi lan ora ngganggu.

Operasi Aman

Nggunakake pemanasan induksi entuk pamisahan listrik lan banyu, nyedhiyakake operasi sing luwih aman. Kajaba iku, macem-macem fungsi proteksi kayata proteksi antibeku, proteksi bocor listrik, proteksi sirkuit cendhak, proteksi kerugian fase, proteksi overheating, proteksi overcurrent, proteksi overvoltage, proteksi undervoltage, proteksi pengawasan diri dilengkapi. Panggunaan aman dijamin kanggo 10 taun.

Kontrol cerdas

Boiler pemanasan banyu induksi kita bisa dikontrol kanthi jarak jauh WIFI dening telpon pinter.

Gampang Njaga

Pemanasan induksi ora dadi kondisi fouling, ngilangi kabutuhan kanggo ngilangi perawatan.

FAQ

Hubungi Layanan Pelanggan sadurunge Tuku

 

Babagan Milih Daya sing Cocok

Milih boiler sing cocog adhedhasar area pemanasan sampeyan

Kanggo bangunan kurang energi, boiler 60 ~ 80W / m² cocok;

Kanggo bangunan umum, boiler 80 ~ 100W / m² cocok;

Kanggo villa lan bungalow, boiler 100 ~ 150W / m² cocok;

Kanggo bangunan sing kinerja sealing ora apik lan dhuwure kamar luwih saka 2.7m utawa wong sing kerep mlebu, beban panas bangunan saya tambah lan kekuwatan boiler pemanasan pusat kudu luwih dhuwur.

 

Babagan Kahanan Instalasi

Apa kahanan instalasi

Njupuk boiler pemanasan pusat induksi 15kW minangka conto:

Salib bagean saka kabel daya utama ngirim ora kurang saka 6mm3, ngalih utama 32 ~ 45A, voltase 380V/50, aliran banyu minimal saka pump punika 25L/min, pump banyu kudu dipilih miturut dhuwur bangunan.

Babagan Aksesoris

Aksesoris apa sing dibutuhake

Wiwit saben situs instalasi saka customer beda, supaya macem-macem aksesoris dibutuhake. Kita mung nyedhiyakake boiler pemanasan tengah, aksesoris liyane kayata katup pompa, pipa lan konektor serikat kudu dituku dening pelanggan.

 

Babagan Sambungan Kanggo Pemanasan

Apa sambungan sing ditrapake kanggo pemanasan

Boiler pemanasan pusat induksi HLQ bisa disambungake kanthi fleksibel menyang sistem pemanasan lantai, radiator, tangki panyimpenan banyu panas, unit coil penggemar (FCU), lsp.

 

Babagan Layanan Instalasi

Produk kita bisa dipasang dening dealer lokal sing sah. Kita uga nampa leladen advance, lan kita nunjuk engineers kanggo kurban layanan instalasi lan panuntun dhumateng technical ing situs.

 

Babagan Logistik

Wektu pengiriman lan distribusi logistik

Kita janji bakal ngirim produk siap-kanggo-kapal ing 24 jam, lan ngirim produk digawe-kanggo-pesen ing 7-10 dina. Lan layanan logistik adhedhasar syarat pelanggan.

 

Babagan Service Life

Suwene umur layanan produk iki

Boiler pemanasan pusat induksi HLQ nganggo koil induksi frekuensi dhuwur lan inverter kelas industri, kabeh bagean utama digawe saka bahan sing diimpor, umur layanan bisa nganti 15 taun utawa luwih.

 

 

Enquiry Product