Induction Shrink Fitting Bearings

Description

Induction Shrink Fitting Bearings With IGBT High Frequency Heating Units

Tujuan: Nyalin perakitan prewangan gulungan kanggo aplikasi fitting nyusut
Bahan Bantalan Steel, diameter 1 "ke 3.5" (25.4 ke 89mm)
Suhu 300ºF (150ºC)
Frekuensi 180 kHz
Pasokan listrik induksi solid-state DW-UHF-6kW dilengkapi stasiun panas adoh sing ngemot rong kapasitor 0.1 μF (total 0.2 μF), koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil heliks multi-puter digunakake kanggo ngasilake pola panas sing dibutuhake. Bantalan dilebokake ing njero kumparan pemanas induksi, poros kasebut jejeg karo poros kumparan kanggo ngirim seragam
panas nganti macem-macem cincin ukuran bantalan. Iki njamin tuwuhing rakitan bantalan sing tepat kanggo nyusut batang baja. (Ukuran ukuran bantalan bisa digawe panas kanthi desain kumparan tunggal.) Cat sing nuduhake suhu ndandani keseragaman suhu lan wektu sing dibutuhake kanggo nggayuh
suhu Bantalan kasebut dipasang kanthi panas lan tekan 300-350ºF (150-175 ° C) ing 30-60 detik. Sawise digawe panas, bantalan kasebut gampang nyusut menyang poros tanpa nggunakake
njaba pasukan.
Asil / Mupanget Koil heliks multi-puter nyedhiyakake panas sing seragam kanggo kabeh ukuran bantalan ing mode transversal. Panganggone pasokan listrik singlephase iki nyederhanakake instalasi lan ningkatake portabilitas: sistem induksi bisa dilebokake ing kreta lan dipindhah menyang area pabrik sing mbutuhake panas supaya pas nyuda.

Induksi shrink fitting bearing

Enquiry Product