Induksi Pemadaman Ngurangi Steel Flange

Description

Induction Heating Shrink Steel Flange Kanthi Unit Pemanasan IGBT Fitting

Tujuan Kanggo panas flange baja kanggo aplikasi nyusut panas. Tekan suhu sing dipengini nyebabake ekspansi sing cukup supaya bisa dipasang flange liwat segel grafit.
Bahan segel Grafit 1 "(25.4mm) flange baja diameter
Temperatur sing nuduhake cat
Suhu 700 ° F (370 ° C)
Frekuensi 206 kHz
Peralatan DW-UHF-4.5kW, 150-400 kHz pasokan listrik induksi padat, dilengkapi stasiun panas jarak jauh sing ngemot siji kapasitor 0.66 μF.
Koil pemanasan induksi heliks telung arah sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Bagian kasebut diselehake ing njero koil pemanas induksi lan daya diwenehake menyang koil nganti panas dadi panas. Iki ditindakake kanggo nemtokake wektu-kanggo-suhu lan pola pemanasan ing bagean kasebut.
Majelis komposit dadi panas kanthi seragam lan tekan 700 F (370 ° C) ing 10-12 detik.
Asil / Mupangat Nalika baja tekan suhu sing dipengini, gampang digulung menyang grafit.
Keuntungan kalebu panas sing seragam, presisi kanthi siklus panas sing cepet.

induction-heating-shrink-flange

Enquiry Product